Aktywne Wpisy
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

diamondhands +13
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane

Kurde, nie wiem co robic w zyciu dalej. 30 lat stuknelo, wlasne mieszkanie w wojewodzkim, dobra praca, kilka zwiazkow za mna, niektore ja zawalilem, inne ja konczylem. Problem to zero znajomych. Rozwazam sprzedaz mieszkania i przeprowadzke do rodzicow na wies. Wegetacja z dnia na dzien staje sie coraz bardziej uciazliwa, a u rodzicow chociaz bedzie z kim pogadac, dla kogo sprzatac czy gotowac. Probowalem wielu pasji i wyjsc z ludzmi ale bardzo ciezko przystosowac mi sie spolecznie. Nie przepadam za ludzmi, faceci-wieczna rywalizacja i porownywanie sie, kobiety-ego wywalone w kosmos i lenistwo. Chodzilem na terapie i ustalilismy z terapeuta zeby probowac nowych rzeczy, to zapisalem sie na sekcje wspinaczkowa, to na rowerowa. Na obu sekcjach ludzie obgadywali sie, tworzy to w moim odczuciu nieprzyjemna atmosfere. Smianie sie za plecami, podgrupki. Uznalem ze odpuszczam. Szczerze to juz nie mam pomyslu co robic. Moze psa wziac?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #przegrywpo30tce #wegetacja #zalesie #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co robić? Musisz żyć aż do naturalnej śmierci ( ͡º ͜ʖ͡º)
kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: dziecko ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Jeszcze wyjdzie, że go zamkną za wynajmowanie i napastowanie dziewczyn.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Myśle, że są to jedynie twoje wyobrażenia spowodowane tą niechęcią do ludzi. Trudno mi sobie wyobrazić żeby w takich grupkach na jakie chodziłeś rowerowej, wspinaczkowej ludzie tak się zachowywali.