Aktywne Wpisy

hansoloxd +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +685
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie ja w ogóle jestem? W kolejce po kebaba też tak miałem, patrzę na ludzi i myślę: dlaczego my tu wszyscy jesteśmy?
Serio, to jest takie dziwne uczucie, jakby nagle coś Cię wybiło z matrixa i zmusiło do myślenia o największych pytaniach wszechświata.
#zyciowedylematy #czytowszystkomasens #ktoteztakma
@Dietetyq: Wydaje mi się, że to ogólnie cecha ludzka i wielu różnych naukowców i odkrywców tak
@perfidnyplan: co oni ci dali w tym hot dogu?!
@Bananek2: no dokładnie PLUS jest taka korelacja ze specyficznym typem osobowości a nie zawsze z IQ czy zawodem
tj. czasami są ludzie typu prawnik / lekarz itd. i taka osoba NIGDY nie ma takich pytań i niczego nie kwestionuje, w sumie nic ją
@perfidnyplan: Też mam, całkiem często. Podejrzewam że perspektywa zobaczenia "swojego istnienia", czy w ogóle istnienia czegokolwiek, przez zwierzę które miało tylko żreć i się rozmnażać przekracza w jakiś sposób nasze granice. Niestety, nie umiem dociec czemu myślenie o tym wywołuje strach i panikę. Jest to niejako takie najgłębsze uczucie, nie ma chyba nic głębiej. Od wszystkich innych bodźców, choćby
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTeraz nic nie czuje
Komentarz usunięty przez autora
Karol - lat dwadzieścia - w sercu Śródmieścia, nie podejrzewając nic, zrobił kilka pizz
Nie wiedział nawet, że wybierał się do