Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 139
@kupkesobieciagne: desperacka próba zachowania resztek godności, dla polki coś takiego (zagadanie jako pierwsza, i to do chłopa który nie jest sławny i bogaty) można porównać ze zjedzeniem własnego gówna.
  • Odpowiedz
  • 107
@D00D00 przedawkowałeś wykop.
@kupkesobieciagne dlaczego zakładasz, że to karyna z meliny?

Generalnie fajna inicjatywa tej dziewczyny, jeśli kurier jest zainteresowany to ogarnie, jeśli nie to oleje. Gra w otwarte karty, dziewczyna wyszła z inicjatywą a przegrywy i tak się zesrały xd
  • Odpowiedz
Gra w otwarte karty

@KotBojowy: Yyy nie gra w żadne otwarte karty gostek. xD

Poza tym jest samotną madką z więcej niż jednym bombelkiem, przegrywem byłby tylko debil, który dzwoniłby po bogu winnych ludziach, próbując odgadnąć ostatni numer karyny z dzieciakami.
  • Odpowiedz
@D00D00

zagadanie jako pierwsza, i to do chłopa który nie jest sławny i bogaty

Zdarza sie co chwila? Tobie pewnie tez tylko tego nie widzisz. Albo malo obracasz sie w towarzystwie dziewczyn i nie maja kiedy do ciebie zagadac.
  • Odpowiedz
dla polki coś takiego (zagadanie jako pierwsza, i to do chłopa który nie jest sławny i bogaty) można porównać ze zjedzeniem własnego gówna.

@D00D00: Mnie się zdarzyło zagadać na żywo do faceta chyba trzy razy i wydawało mi się, że to był fajny pomysł (choć ani razu nic z tego nie wyszło), nie rozumiem tego porównania, chamskie jest. Zwłaszcza że wiele razy widziałam narzekania facetów, że kobiety nie wychodzą z
  • Odpowiedz