Aktywne Wpisy

picasssss1 +402
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
Bunch +144
Typek wyciął sobie ścianę na balkonie bo chciał mieć widok w prawo, lol... Zawali się? #heheszki
źródło: temp_file307993998989059447
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
źródło: temp_file307993998989059447
PobierzWykop.pl
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie ja w ogóle jestem? W kolejce po kebaba też tak miałem, patrzę na ludzi i myślę: dlaczego my tu wszyscy jesteśmy?
Serio, to jest takie dziwne uczucie, jakby nagle coś Cię wybiło z matrixa i zmusiło do myślenia o największych pytaniach wszechświata.
#zyciowedylematy #czytowszystkomasens #ktoteztakma
@lepaq: naczy nie żebym zachęcał do czegokolwiek ale w momencie gdy zapalisz a jesteś osobą właśnie o tego typu nazwijmy to "preferencjach myślowych" to taki sposób myślenia się zwielokratnia i wchodzi na zupełnie inny poziom
tak jakbyś cały czas
@Dietetyq: mam do tego ambiwalentny stosunek, bo o takich rzeczach zawsze gadałem głównie z dziewczynami i te parę mi znanych jest takimi overthinkerkami ale też jest prawdą,
Nie przejmować się, żyć, cierpieć, cieszyć się i podziwiać dalej.
Pytanie tylko czy lepiej być zwierzęciem cieszącym się że trawa jest zielona, czy mieć świadomość że jest coś więcej i brać na barkiem ciężar tej świadomości. Tak czy siak jak już wziąłeś te matrixowa pigułkę, niestety/stety nie ma już odwrotu.
Osobiście uważam, że lepiej wiedzieć
(╥﹏╥)
Nie mdlałam, ale robiłam jakieś bardzo dziwne rzeczy. Np. stawałam na środku drewnianej łódki na jeziorze i zaczynałam się tulić do@BratA, żeby tylko sie wyrwać z tego. Jakieś takie p------e akcje .