Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +137
Ketoprofen +2
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi z---------ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #drogi #samochod #wypadek
@goferek: to takie sformułowanie po którym rozpoznaje się dzbanów
@goferek: toż to oksymoron, który tylko prawdziwe zj** używają. Plusik dla Ciebie, pełna zgoda, z fartem i uważaj na idiotów
Fakt jest taki ze wiekszosc drog jest zaprojektowana pod szybsza jazde, a ze w polsce nie istnieje cos takiego jak ograniczenia w zaleznosci od warunkow to predkosc maksymalna jest ustawiona nizsza niz bezpieczna, zeby to usrednic.
Innym faktem jest to ze wypadki wynikaja
@CREATE_USER: Tyle że prędkość maksymalna jest istotna nie tylko w kontekście potencjalnej szansy na kolizję, ale również konsekwencji jakie za sobą ta kolizja niesie. Chyba zgodzisz się że jest różnica pomiędzy kolizją przy 90 a przy 140 km/h. To samo w zabudowanym. Niby jedziesz tylko 60, a co to jest 10 ponad limit. A konsekwencji