Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
@ar2r0: no jak tak duża firma przez cały rok wypuszcza jedynie assasins creeda, portuje star warsy na switcha i dodaje darmowy updejt z kamerą 3 osoby do awatara to nie wróże dobrych wyników.
@rukh: ja kupiłem kilka miesięcy temu bo było "tanio", spadło 2-3%, zacząłem się zastanawiać i sprzedałem w końcu na tej stracie minimalnej. nie żałuje. narazie to jest jedyna akcja na której straciłem.
dlaczego sprzedałem? - bo ubisoft to nie jest żadna spółka fundamentalna która zostanie uratowana jak będzie bardzo źle - bo ubisoft nie ma pomysłu na siebie - bo ich gry
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p
Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€.
Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe.
#ubisoft #gielda
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierzźródło: 1000000064
PobierzNo moze to juz w cenie jest
źródło: image
PobierzKtoś zadecyduje się ich kupić, to akcje wzrosną, nie?
Zobaczymy. Ja tam wiele nie wrzuciłem.
źródło: temp_file7279671603845616669
Pobierzdlaczego sprzedałem?
- bo ubisoft to nie jest żadna spółka fundamentalna która zostanie uratowana jak będzie bardzo źle
- bo ubisoft nie ma pomysłu na siebie
- bo ich gry
I wtedy będziesz mógł uśrednić za 5€ ( ͡º ͜ʖ͡º)
@seretu: po ich demo opinie były średnie. Mi się zmieniony interfejs w ogóle nie podoba, a wydajnościowo to była kupa.