Aktywne Wpisy
P4ncak3 +171
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +312

Wzięłam ślub i nic nie powiedziałam moim koleżankom z pracy. Przyszłam poprostu pewnego dnia z obrączka na palcu. Nie powiedziałam, bo nie chciałam żeby się składały na jakiś prezent. A jakie one teraz mają ból du*y, stękają, wzdychają, że im nic nie powiedziałam, że tak się nie godzi. A ja siedzę i się śmieje pod nosem z nich
#pracbaza #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@kasiknocheinmal: jak się nie lubią w robocie to luz ale tego OPka nie napisała, a większość ludzi żyje w robocie z ludźmi przynajmniej neutralnie. A takie akcje jak OPki raczej nie polepszają atmosfery międzyludzkiej
@wonrz: z ludźmi na klatce schodowej rozmawiam częściej niż z ludźmi z pracy. Jak masz samodzielne stanowisko to niekoniecznie
Komentarz usunięty przez moderatora
Absolutnie nie zabraniam takich zachowań, no ale trzeba się liczyć że znakomita większość społeczeństwa jednak aspołeczna nie jest
Wymaga się, zgodnie z komentarzami, tolerancji dla zachowań ingerujących w prywatność. To niech toleruje się