Aktywne Wpisy

yahoomlody +104
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +171
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Znam przypadki, że się dało, tylko że to musi być naprawdę osobne. Nie tylko swoje pięterko, ale w ogóle osobne wejście na pięterko zbudowali, tak, że trzeba było wyjść na zewnątrz i znów wejść i się dało. A w drugim przypadku, to był taki bliźniak dobudowany, że trzeba było wyjść do ogródka, potem do ogródka rodziców i dopiero do rodziców.
No nieźle
@camelinthejungle: wyatarczy podejśc do tego dorośle jak setki pokoleń kobiet wstecz, które wyniosly wiele wartościowych nauk od starszego pokolenia a nie wiecznie "ja mam zawsze racje"
@Pharos: to ciekawe jak miliony wielopokoleniowych domów sobie radzily w przeszlosci,
Tak pojawiają sie problemy ale czy będą one większe niz życie bez oszczędności, z odnawianiem sobie rzeczy istotnych by starczylo na kolejną rate najmu?
@Klepajro: no mnie tez dziwi w tym wieku powinna umieć dodać 2+2 i policzyć ze nie stać ich na wynsjęcie mieszkania przy obecnych zarobkach
Mogli by wynsjąć pokój ale czy pokój z obcymi ludzmi daje więcej prywatnosci i godbosci niż własne piętro z własną lazienka i
@Anonek463:
Miała skakać z radości? Jak ma potrzebę mieszkać ze starszymi to może to robić z własnymi.
Ja znam 2 przypadki gdzie takie mieszkanie z teściami kończyło się źle - to nie są legendy miejskie.