Aktywne Wpisy

MonazoPL +134
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +609
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#psiarze #patologia #psy #zwierzeta #tir #grzyby #las
https://40ton.net/psy-pogryzly-kierowce-pauzujacego-przy-trasie-s3-46-latek-zmarl-w-szpitalu/?fbclid=IwdGRjcANcnhhjbGNrA1yeEWV4dG4DYWVtAjExAAEe4lT4dB2PLyx4iiE8zVXMxNvW8GjSfuw0rGfZ3f_Acws_0CC8cyOw_RtAsSY_aem_BdzyUt1d9hp9UWRTEQY7dA
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz@useradam: sprawca przeprasza i obiecuje, że będzie już pilnował swoje pieski. Obiecał też, że pójdzie do behawiorysty zwierzęcego, aby pieski przemyślały sprawę.
Zresztą co to za niby obserwacja do wuja wafla, trzy psy rozszarpały żywcem człowieka i oni co chcą, moze je rehabilitować? Może do adopcji oddać? Jeżeli nawet po zabiciu człowieka pies nie idzie z automatu do uśpienia, to o czym my rozmawiamy tutaj? Do tego kto tam będzie robił obserwację
źródło: IMG_7842
Pobierz@KRCZVSK: no miejmy nadzieję, bo jeszcze się przydarzy, że wylądują w schronisku, a potem może je przygarnąć nieświadoma rodzina z dzieckiem
Komentarz usunięty przez moderatora