Aktywne Wpisy
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +95
źródło: 20251130_113723
Pobierz

@4mmc-enjoyer: porównywanie eksperymentalnych telefonów do zwykłych smartfonów xd
każda recenzja mówi o tym że foldy i inne składaki nie są grupą reprezentatywną możliwości smartfonów, nawet bebechów nie mają jak flagowce xd. A może porównywałeś foldy do iphonowych składaków? xDD bo inaczej to jak porównywanie laptopa do pc, albo smartfona do tableta xd
@van-der-staas: deklaracja 7 lat wsparcia* Jakoś google nie objęło nią wszystkich poprzednich modeli które dropowało po 2 latach i nie jest znane z utrzymywania przy życiu swoich projektów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętasz może Pixel Pass? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pietruchoowy: 3 letni s21 fe,u mnie też git
@Misiopysioo: To poszukaj. Mi niepotrzebny. Nowe iPhony są niewielkie?
Może te zawieszanie się itp. odbywa się w głowie użytkowników. Dlatego jak lądują na ios to mają wrażenie że wszystko jest na swoim miejscu i jedyne co teraz umieją to ajfony.
Działa to też w drugą stronę jak ja windowsowiec/linuksiaz/androidowiec mam coś tam ogarniać to czuję się jak w innym
@Eremites: Foldy mają najlepsze konfiguracje dostępne w danym momencie, z wyjątkiem aparatów.
@Gluptaki: po pierwsze opisywałem cykl srajfoniarza, który raczej nie kupuje Pro/Max tylko bazowego na raty xD
@fishery: jest też szybszy od iphone 8 wypuszczonego 7 lat temu, i co z tego? XD W sensie jak Cie to cieszy to spoko, ale nie wiem jaką wartość ma ta informacja XD
@Pupeteu no patrz, a ja zauważyłem odwrotną XD Jak ktoś nie jest stricte devopsem to pracuje na macu i szanuje swój czas oraz integracje z telefonem, więc dla niego zapłacenie za produkt lepszy o 10% dwukrotności ceny (co jest powszechne u apple) nie jest problemem. Mimo, że w uj przepłaca ale jednak
Skoro nawet 50 letnie ajfony się nie zacinają, nie zawieszają i ogólnie z----------ą jak Kubica to po co apple zamieściło ten artykuł?
https://support.apple.com/pl-pl/102598
Czekam na fikolki.
źródło: 1000009595
Pobierz@Bury_Zenon: f-vat marża ma gwarancję producenta, apple daje rok zawsze od pierwszego uruchomienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Vat marże oznacza jedynie tyle, że nie możesz odliczyć VAT całości zakupu w działalności, a jedynie VAT od usługi sprzedaży, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I, gdyby ktoś się zastanawiał- korzystaj z telefonu z jakiego chcesz, nic mi do tego.