Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie będę się kłócił, który system na telefonik jest lepszy, jednak zawsze przy okazji takich wpisów mam wrażenie, że jedna i druga strona koloryzuje na swoją korzyść. Sam siedzę całe życie na andkach ze średniej półki i powiem tak. Pamiętam swojego starego LG na Androidzie Kitkat. Ja p------e, jak to się cięło. To był jedyny telefon, który rozwaliłem z nerwów. Obecnie po wielu latach wróciłem do Samsunga i w zasadzie jedynym mankamentem
  • Odpowiedz
  • 0
@Mirkoncjusz jest dużo odpowiadania w tym wątku i zrobię to później bo chce się wyspać dzisiaj, ale akurat w tym momencie odpowiem - jak ja miałem sprzęt z jabłkiem to Ty śpiku na gowno mówiłeś jeszcze papu. Nie pozdrawiam, p-----l się za ten niby prześmiewczy komentarz.
  • Odpowiedz
@Credek: Ja dla przykładu mam Pixela 1 (służy mi do darmowych backupów zdjęć w Google Photos) oraz iPhone'a 7. Ten pierwszy mógłby mi spokojnie posłużyć jako opcja awaryjna przez tydzień-2 z drugim nie ma mowy - laguje, bateria mimo wymiany w Cortlandzie działa żałośnie krótko. Na dworze, niekoniecznie mrozie, telefon jest w stanie się rozładować i wyłączyć w kilka sekund.
  • Odpowiedz
  • 3
@r5678 okok, a co mi chcesz wysyłać tym bt? Explosion skonwertowany do 128kbs? XD Weź się chłopie nawet nie ośmieszaj. Nikt już nic nie wysyła przez bt od lat.
  • Odpowiedz
Z doświadczenie wiem że ajfoniarze mówiąc o androidzie wypowiadają się albo o androidzie sprzed wielu lat, albo o takim za 500zł bo innego nie mieli w ręku. Jak ktoś chce mieć androida gdzie wszystko po prostu działa, ze wsparciem na poziomie ajfona lub dłuższym to kupuje pixela.
  • Odpowiedz
@Credek ziom jedyne do czego piłem, to że wrzucanie wszystkich telefonów z androidem do jednego wora jest niemądre - masz cały wachlarz różnych producentów robiących różne modele, z różnych pułapów cenowych, na różne odsłony androida. Telefon z androidem telefonowi z androidem nie równy. Kupisz budżetowca to ci może lagować, kupisz flagowca, to nie powinien.
  • Odpowiedz