Aktywne Wpisy

KrnabrnyDzik +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +15
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

To co zmieniło się na gorsze, to zauważalnie dużo słabszy aparat i brak funkcjonalności Note od samsunga.
Poza tym, strzał w 10. 15min ładowanie z 0 na 100% (120W), wynik antutu lepszy, niż poprzedni telefon.
C-----e biorą, jakieś siajomi typu najlepsza, a potem lament. Lament bo telefon za 1k nie działa jak taki za 3.5k.
Samsung S21 od 2 lat here - zero problemów i zwiech. Pięknie działa.
@apee: O czym ty do mnie piszesz? Ja właśnie pisałem, że flagowiec jest zbędny, bo średniak jest aż nadto wystarczający. To o czym piszesz było prawdziwe może z 10 lat temu.
@Credek: Nie potrzebuję flagowca ani iphone'a. Mam smartfon z 2019 roku - to był taki trochę poniżej średniaka, jak go kupowałem - i do dziś mi wystarcza.
@bigos555 znajdź dzisiaj telefon w relatywnie niewielkich rozmiarach, który nie jest flagowcem
@Credek: Mam telefon który nowy kosztowała 800pln, a kupiony został 3 lata temu.
Działa dokładnie tak jak flagowiec: dzwoni, odbiera SMS, idzie pograć w węża i zrobić
@Pietruchoowy: no ale to jest właśnie flagowiec, Ja tez kupuję tylko "S-ki" Samsunga i jest super już od lat, ale zdarzało mi się mieć służbowe Andoridy za 1300zł i po roku było ciężko z nimi.