Wpis z mikrobloga

K---a ten ajfon to jest jednak to - jak to wszystko działa - klik i jest. Tym bardziej jak wszyscy dookoła mają ajfona. Tak,miałem androida jak i kilka innych systemów na telefonach wcześniej ale nic mi się bardziej nie podoba niż ios, i nie będę się kłócił które lepsze. Mam tylko jedno wymaganie - to ma działać. Szybko, sprawnie. I jednak ten ios spełnia najbardziej wymagania. A jeżeli chodzi o pieniądze to teraz flagowiec z Andkiem kosztuje tyle samo albo więcej niż ajfon.
#android #ios #technologia
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@1nfinity ale ja sam nie używam np standardowej klawiatury na ajfonie bo bardziej mi się podoba ta która miałem na telefonie z androidem. Z tymi ekranami to ja czy Ty wiem o co chodzi bo się tym interesuje, ale większość użytkowników nie ma pojęcia o czym gadka - o w tym ekran działa płynniej a w tym mniej. A zapytaj o to ile ma Hz ekran i co to zmienia -
  • Odpowiedz
  • 0
@1nfinity super ze się ze mną zgadzasz, tu od początku była z mojej strony merytoryczna gadka a nie fanowskie p---------e. Pracuje na różnych systemach, na różnych urządzeniach (nawet nie wiesz ile razy mnie ten kali linux w-----ł :)) i troszkę wiem jak to wygląda. Ale jeżeli chodzi akurat o cyber sec to tylko ip bo robią to lepiej niż ktokolwiek inny. A uwierz mi znam się trochę na tym.( ͡°
  • Odpowiedz
@Naxujmnietenkaktus: Oneplus sie skończył po 6 i odbił się trochę po 10. Zresztą 7 jest starsza niż iPhone 13, i jest to biedniejsza wersja T. Także nie dziwię się że 7t gorszy od iphone.
Ja nie mogę mieć iPhone, bo nie lubię przepłacać, mam YouTube premium za darmo, różne pirackie aplikacje, wszystko za free.
  • Odpowiedz