Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@takJakLubimy ciekawe komu, oswiec mnie proszę. Ja pamiętam jak flashowalem swojego k550i na w610i a Ty mi teraz takie rzeczy będziesz p-------l. Po co komu to teraz - to ma działać bez zadanych ingerencji.
  • Odpowiedz
  • 5
@bigos555 teoretycznie tak, ale jak ktoś się trochę bardziej ta technologia interesuje to wiesz - dobierasz sprzęt pod siebie. Moja matka i ojciec jakiegoś tam Samsunga ma są zadowoleni, ale za każdym razem kiedy mi go dają żebym coś im ogarnął to mam ochotę w-----ć ten telefon przez okno. Do tego do czego oni ten telefon wykorzystują to myślę że ios był by 170x lepsza opcja.
  • Odpowiedz
@Credek: Mam to samo. Przesiadka na iOS była z efektem wow. Chociaż nie wiem czy za własną kasę bym się skusił. Firmowy iPhone to złoto :)
  • Odpowiedz
@Credek: Ja to nie rozumiem bo od wielu lat od kiedy kupuję samsungi ze średniej albo wyższej półki mam zero problemów z czymkolwiek poza baterią. Z baterią miałem dopóki nie zdałem sobie sprawy że trzeba wyłączać blooototh/internet/nawigację i wtedy dwa dni spokojnie sobie trzyma.
  • Odpowiedz
  • 10
@4mmc-enjoyer no chłopie to jest właśnie p------e ze na andku musze wszystko kontrolować/sprawdzać czy to działa tak jak chce. A na iosie to po prostu działa tak jak chce.
  • Odpowiedz
@YouCanCallMeBillieGates: moje osobiste doświadczenia są dla mnie ważniejsze. Androidy ścinały i nie był to jeden telefon. iPhony mi nigdy się nie zacięły nawet stary XS Max, a trochę ich przerobiłem. Idąc spać i mając 20% baterii w iphonie mam pewność i śpię spokojnie, że nic mi tej baterii nie w-------i, z androidem niestety nie mogłem mieć takiego zaufania.
  • Odpowiedz
@YouCanCallMeBillieGates: no super. Czyli według Ciebie w momencie gdy androidy zawodziły mnie wielokrotnie, latami, nawet w telefonach za 10k, a iPhony po prostu tego nie robią, nigdy w życiu nie zawiodły mnie - to nie mogę wysnuć wniosku, że problemem jest tu android? Dla mnie to niewyobrażalne, że xs max który warty wtedy był jakieś 800zł nigdy się nie ściął, a fold 2/3 za 10k już tak. Dla mnie to
  • Odpowiedz