Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +93
źródło: Gw7h3dEaMAAGPHD
Pobierz
qba2004 +1
Pytanie do Mirków i Mirabelek doświadczonych w sferze romantycznej - warto bawić się w związek na odległość np. 70 km i godziny jazdy w jedną stronę do Poznania? Czy lepiej postawić na to, żeby znaleźć dziewczynę u siebie na miejscu, nawet jeśli to zadupie?
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak wyżej
- Związek na odległość jest spoko 35.4% (28)
- Lepiej poszukać na miejscu 64.6% (51)

potrzebuje faceta beeeeeeeeeeee meeeeeeeeeee bo on zapełni moją pustke meeeeeeeeeeeee tak wyglądacie wszyscy jak dzieci chce to chce tamto by poczuć się lepiej samemu/samej ze sobą meeeeeeeeeeee jak dzieci dosłownie potem się dziwicie dlaczego nikt was nie chce jak jesteście do bólu needy af( ͡° ͜ʖ ͡°)
────────────
@choochoomotherfucker: To tak nie działa
Dlatego, że boisz się, że nie jesteś wystarczający?
Czy dlatego, że jesteś przesadnie wymagający?
Jedno i drugie to super droga do samotności.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak się człowieku cieszyłem :D No normalnie ciężko to opisać. Ogólnie to trzymam się dobrze, praca, pasje, znajomi.
Ale jednak - trafić na kogoś z kim złapiesz podobny vibe, kiedy czujesz się rozluźniony - super uczucie ^^
A teraz jest zjazd, bo rozmowa się urwała i człowiek myśli co zrobił nie tak.
Ale odpowiadając na Twoje
@mirko_anonim: Niestety to tak nie działa. Jeżeli masz depresję, to nie myśl sobie że ona minie, gdy poznasz kobietę, wręcz przeciwnie- twoje problemy być może na jakiś czas znikną bo przez zakochanie będziesz patrzył na świat przez różowe okulary, ale po czasie się one tylko nawarstwią. Jeżeli nie jesteś szczęśliwy sam ze sobą i nie do
Teraz nie mam zbytnio czasu na hobby, bo córka zajmuje mi cały czas