Aktywne Wpisy

darkhorse +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +82
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

Mirku, życie się nie kończy dzisiaj.
Różne osoby w różnym wieku spotykają tą drugą połowę, więc nie poddawaj się, jeśli Ci bardzo zależy aby być z kimś.
Czasem warto dłużej poczekać, aby znaleźć tą właściwą osobę, która może i już teraz Ciebie szuka.
Często trzeba zmienić miejsce, aby znaleźć kogoś, więc dawaj sobie szanse i nie siedź w piwnicy, bo tam Ciebie nikt nie znajdzie, a rusz się z miejsca.
@mirko_anonim:
Facetów którzy "nie dają rady" nie będzie chciała żadna normalna kobieta.
źródło: images (2)
PobierzPo pierwszym zrobilem tak jak piszesz - hobby, ktore zmienilo sie w prace itd. Nastaly czasy prosperity - jak w wypokowej opowiesci z rodu MGTOW.
Drugi zwiazek - „to bylo to!”. 7 lat zakonczone w jeden dzien.
Problem w
Jeśli już udaje Ci się czasem nawiązać kontakt z kobietami (nawet przypadkowymi), to brakuje tylko kroku, żeby pociągnąć to dalej.
Jak już chwilę zagadasz, to proponuję prostą, kulturalną gadkę, prosto z mostu:
1. "Przepraszam za bezpośredniość, ale czy masz może chłopaka/męża?"
2. jeśli nie to "A czy moglibyśmy umówić
@mirko_anonim: z tego lepiej zrezygnuj, bo cię wsadzą za molestowanie optyczne
Komentarz usunięty przez autora
Próbują ci wkręcić wyidealizowany obraz związku w którym po
1. Jeszcze nie byłeś
2. Kiedyś musi być ten pierwszy raz, odkładanie tego na później to słaby pomysł
3. Oni sami w to wchodzili a że nie wyszło? Kto mówił że musisz być w stałym związku? Poznasz dziewczynę to sam uznasz czy do
PS. na randkach FB oraz Sympatii możesz wysyłać wiadomości przez sparowaniem, więc to na pewno będzie dla Ciebie ułatwienie
@choochoomotherfucker:
źródło: comment_1629585405CRMta56QQnSKHUNd6NlVGN,w400
Pobierz