Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +119
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +145
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak dla mnie pieniądza cyfrowego boją się przede wszystkim fani roboty na czarno, kasy do ręki i wyznawcy zasady "taniej kupię, drożej sprzedam to wódki się też napiję".
PS. Proszę darować sobie argumenty o braku wolności, bo żyjąc w obecnie obowiązującym systemie ekonomicznym nie różnimy się wiele od niewolników, no chyba, że ktoś chce być menelem albo żulem to wtedy generalnie może robić co chce. Reszta pracuje, zarabia, jakoś tam sobie radzi i przyjmuje obecnie obowiązujący system gospodarczy z całym dobrodziejstwem inwentarza.
#gotowka #pieniadze #gospodarka #polska #gielda
Somsiad: Somsiedzie masz przyczepkę, pomożesz przewieźć szafę dla mojej teściowej w sobotę?
Ja: Nie ma problemu Janusz, widzimy się u Ciebie po śniadaniu.
......
Somsiad: Dzięki Ci za pomoc anon, masz tu stówkę na paliwko i czteropak harnasia. Nie ma piniondza, więc puszczam Ci szybki przelewik.
Ja: Nie trzeba Janusz, ale to miły gest, dziękuję.
Urząd Skarbowy: co to za PINIONDZE? GDZIE DOLA DLA NAS??????
Od zarania dziejów wszystkie rządy chcą kontrolować społeczeństwo a społeczeństwo zawsze znajdzie sposób żeby się temu przeciwstawić, bo ludzie z reguły nie lubią być kontrolowani.
Przecież wszystkie opisane sytuacje mógłyby już mieć miejsce teraz. Ba, to jeszcze nic, mogliby cię wstawić do więzienia albo trzymać w areszcie przez te 5 lat.
Komentarz usunięty przez autora