Wpis z mikrobloga

O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)

Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom, raczej głupie obrazki.

Przez 7 lat nie odczytał żadnej wiadomości, a jako że mi niedawno wyskoczył artykuł w google, że jest bankrutem to idąc tokiem wykopowych eksperymentów społecznych, byłem ciekaw czy zareaguje na słowo powiązane z "pieniądze". Tym sposobem pierwszy raz od siedmiu lat odczytał wiadomości ode mnie xD ciekawe co sobie pomyślał jak przescrollował wiadomości do góry xD

#heheszki

J-23cm - O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingie...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
to j-----e po opie że jest nieudacznikiem, że traci kompresje itp.

@loginnawykoppl O nieudacznictwie nie pamietam, ale o kompresji i o tym, że można sobie samemu wiadomości wysyłać na pewno było pod wątkiem OP.
  • Odpowiedz
@J-23cm jest jakiś film z Vivy czy innego MTV typu wjazd na chatę na YT gdzie chłop opowiada że tu robi to, tam pieczę schab i tak dalej, a w komentarzach jego córka go roustuje że schab wcale nie taki dobry i inne takie xd
  • Odpowiedz
Mało kto wie ale popularny zespół "Ich Troje" składał się w rzeczywistości z aż 3 osób. Oprócz Michała Wiśniewskiego w skład zespołu wchodziła zawsze jakaś kobieta i ten jegomość, którego czasami można zauważyć w teledyskach obok Michała Wiśniewskiego. Do dziś nie ustalono dokładnie jego tożsamości, jednak spekuluje się, że to on właściwie był mózgiem całego tego przedsięwzięcia wymyślając chwytliwe melodie i teksty, natomiast blondynka w skórzanym płaszczu i facio w czerwonych włosach
enten - Mało kto wie ale popularny zespół "Ich Troje" składał się w rzeczywistości z ...

źródło: e14de35dd65b9f3b112d21a3e9386fa60f051d217dd9aaa5ca41fb45d1c8c473

Pobierz
  • Odpowiedz