Aktywne Wpisy

Tyrande +183
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +46
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
@UczesanyPedryl: Rynek jest p--------y, że programista zarabia po 50-80k, a jego praca co najwyżej to polepsza humor jakiemuś CEO. Czy lekarz zarabia dużo? Tak. Czy za dużo? Pogadamy jak spędzisz tydzień w szpitalu, miesiąc na rehabilitacji to wtedy pogadamy ile twoje
@UczesanyPedryl: Jako lekarz chciałem zgłosić, że jakbym zarabiał 100k miesięcznie to zesrałbym się ze szczęścia. Ale najwyraźniej i ja i moi znajomi musimy być jakimiś kompletnymi imbecylami wśród lekarzy, bo nikt z nas nawet obok takich pieniędzy nie stanął, a jakby poczytać piwniczaków z wykopu, to właściwie chyba tylko wystarczy chcieć, żeby tyle zarobić.
Już pomijając o tej wolności finansowej za 100k ale to już
Komentarz usunięty przez moderatora
@bart40404: ja podziwiam ludzi którzy myślą, że im kilkaset k wystarczy na emeryturę i oni nic od nfz ani nikogo nie chcą xD
pierwsi będą oblegać darmowy szpital jak się zacznie choroba.
Na polskim podwórku to już wyższa klasa średnia.
źródło: image
Pobierz@UczesanyPedryl: @PopeLeon @szach-perski to ja chyba jakaś inna medycynę wybrałem bo jak zarobiłem 14k to się cieszyłem XD
Czyli twoje wyliczenia są ok, nawet pod 2 miliony starczy, gdy średnio przyniosą po 5% roi. Niestety bardzo dużo z tej wolności przeżre chciwe państwo, które brało już wielokrotnie pieniądze z tych pieniędzy podatkami, akcyzami, inflacją.