Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Do wygrania książka Pana Marka Kondrata –
sympatycznego człowieka, aktora, reżysera, przedsiębiorcy, znawcy wina i młodszego od siebie o prawie 20 lat Grzegorza Turnaua, który jest jego teściem (ciekawe, jak to jest). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Książka ma tytuł Odkrywanie smaku i z całą pewnością przypadnie do gustu każdemu fanowi kuchni (albo pana Marka). Więcej o pozycji przeczytacie tutaj.
Zasady rozdajo:
• Klikacie plusik
• Wchodzicie w link i czytacie o kończącej się promocji Alior Banku z premią w wysokości nawet 650 zł. W artykule znajdziecie dokładną instrukcję – co i jak krok po kroku.
• Pochwalcie się w komentarzu, jaką korzystną okazję udało się Wam znaleźćna Black Friday.
Rozdajo do najbliższego wtorku do godziny 23:59. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#rozdajo #jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #blackfriday #blackweek
Komentarz usunięty przez autora
@JakDorobic_com: kupiłem głośniki 2 miesiące temu, bo teraz są droższe ¯\_(ツ)_/¯
@JakDorobic_com: a