Aktywne Wpisy

niepisowski +148
Jakie filmy możecie oglądać co roku a i tak by się Wam nie znudziły?
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
źródło: temp_file1609455030071207099
Pobierz
PodniebnyMurzyn +341
Chyba od czasu wyborów nie widziałem takiego zjednoczenia wykopków w j-----u rządu co teraz. No i dobrze, może niektórym się oczy otworzą, że nie ma rządów idealnych, a Tusk to żaden mesjasz, jak niektórzy tu jeszcze rok temu pisali xDD (powinni mieć odebrane prawa wyborcze tak btw)
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo

#kredythipoteczny #nieruchomosci
@golomb13: brałem kredyt w 2019 i gdybym wziął ze stałym oprocentowaniem to byłbym stratny i tak bo do 2024 zostałoby tylko 2 lata mniejszych odsetek
źródło: comment_1656492033ITRL8wRsuoOfgtXh3qvI5A.jpg
Pobierz@xtedek: 2019 na zmiennej to byl jeszcze dosyc dobry okres, najgorzej maja swiezy
Komentarz usunięty przez moderatora
@golomb13: przecież wyraźnie ci napisał, że nie miał w ogóle możliwości wzięcia kredytu na stałej stopie. Zdajesz sobie sprawę z tego, że te oferty działają mniej więcej od 2 lat dopiero?
Od 2015 z tego co czytam wiec nie tak krotko:
https://300gospodarka.pl/analizy/rosnie-liczba-kredytow-ze-stalym-oprocentowaniem
@kobiaszu w niemieckim ( ͡º ͜ʖ͡º)
@golomb13: to była pierwsza oferta jak sam pewnie zauważyłeś więc proszę cię.
W 2017 gdy ja brałem kredyt nie było nic sensownego dostępne na stałej. Banki broniły się przed tą opcją dając zaporowe oprocentowanie, które z punktu widzenia kredytobiorcy nie miało żadnego sensu. Dopiero uregulowania prawne je trochę utemperowały, ale dalej to nie jest stałe oprocentowanie (bo jednak co 5
Załóżmy ze biorę świadomie i każdą linijkę przeczytałem i mnie stać - więc płacę dodatkowo za system prawny i rządy pis bo nie mam gotówki na dom lub mieszkanie i to jest spoko? A jak ktoś jest bogaty i ma gotówkę to nie płaci na ten chory system?
I oczywiscie ze warunki kredytowe sa z-----e ale gwarantuje ci ze spora czesc brala kredyty "bo dawali", bez pomyslunku, byle wziac.
Stala stopa na pelny okres kredytowania juz dawno powinna zostac wymuszona.