Aktywne Wpisy

Halo #bialystok - obłoki srebrzyste do oglądania som! Dla mnie się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#astronomia #pogoda #ciekawostki
#astronomia #pogoda #ciekawostki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
nieodgadniona +37
Czy każdy ma tak, że nieustannie myśli?
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.

#kredythipoteczny #nieruchomosci
Lucyfer w piekle przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta:-dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła?
-bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć
Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta:
-czy tu tylko 5 diabłów wystarczy?
-tak, w kotle gotują się Anglicy, są ambitni, ale przy
Komentarz usunięty przez moderatora
Bierzesz stałe na 5 lat, nadpłacasz ile wlezie, po 5 latach kapitał jest na tyle mały, że WIBOR 20% nie robi wrażenia. Nie masz kasy na nadpłacanie? Nie stać cię na kredyt w takim razie.
@Lonesome_road: Ile osób w Polsce jest w stanie nadplacic kredo w 5 lat? Dlaczego mój kuzyn zarabiający trochę mniej niż średnia krajowa nie musi tak kombinować bo przez 25 lat będzie miał taką samą ratę
Sam fakt ze byla opcja przejscia na kredyt 5 letni o stalym oprocentowaniu w okolicach 5% nie tak dawno temu i kredyciarze krzyczeli ze nie ma sensu tlumaczy wszytsko.
I podtrzymuję: kredyty w PL są dla bogatych ludzi, którzy na ratę nie wydają połowy zarobków. Nie masz choćby kilku kafli na kwartał żeby nadpłacić = nie stać cię na kredyt.