Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Komentarz usunięty przez moderatora
- kastraci z ubiegłego wieku, wałkowani którąś dekadę z rzędu,
- kastraci z lat współczesnych (w tym momencie z Jasonem Pedrulą na czele, chociaż czołówka ciągle się zmienia),
albo
- disco polo...
nie da się tego słuchać non stop, bo ochujeć można.
Tam jest 0 zmienności nic nie dokładają to samo g---o w kółko
Ja aktualnie slucham Eska Rock bo jednak leci duzo starch hitow a czasem wieczorne audycje są calkiem miłe dla ucha i malo glupkowate.
Nie mniej jednak to dalej nie jest strzał w 10 a zaledwie w siodemkę.
Rmfy i zetki to taka srednia liga gównoradia, ale jak niektórzy sluchaja tylko do
Komentarz usunięty przez autora