Wpis z mikrobloga

Jak ci ludzie mogą codziennie od 8 do 16 słuchać tego samego radia, tych samych reklam i piosenek. Mam ochotę zablokować DNS RMF FM na ruterze () #pracbaza
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U mnie MUZO, ta sama sytuacja i jeszcze 8-10 żeżuncjometr wywala w kosmos jak biosior składa ludziom śpiewane życzenia

@wkurzamnieto13: u mnie też i jest gitówa i fajnie i se kisnę.
Pozdrawiam Muzo.fm i wiem że tu na wypoku niektóre redaktury siedzą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Ja czasem słucham chilli zet (bardzo fajnamuzyka i audycje muzyczne). Jak włączają lewackie pierd****** o wege/lgbt etc lub startuje reklama leku na grzybice dziąseł to pauzuję. Potem Alt+TAB, F5, start i po problemie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
A u mnie w biurze na zasadzie kompromisu czas umila nam Antenne Bayern Chillout ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@aIkohoIik: ja słucham podcastu "FAKTY RMF FM" na Spotify. Dostaje to co najlepsze w tym radiu czyli wiadomości i publicystykę a wywalam muzykę i z-----e reklamy. Polecam ten styl życia.
  • Odpowiedz
@aIkohoIik: ta jest, wiki gabor i zarwana noc, zarwany dzień i o co ta afera xd ja akurat mam osobne biuro ale czasami jestem przydzielana do projektów z dziewczyną, z którą współpracuję i dzielimy przestrzeń także radiową - ona nieustannie wybiera RMF FM; pierdzi jej to radio, bo ma głośniki wbudowane w monitor, a sam monitor jest wiekowy xd ale świetnie się nam pracuje i się nie dosrywam
  • Odpowiedz
@aIkohoIik: Z 15 lat temu mój brat słuchał internetowej stacji disco polo. Jako ze irytował strasznie, zrobiłam zwykła stronę w HTML i ukryłam na dysku. Na stronie była informacja ze przepraszają, jest przerwa techniczna. I podmieniłam mu zakładkę do tego radia disco polo na te moja stronkę. Ten dzban nawet nie spojrzał w pasek adresu xD dopiero niedawno mu powiedziałam co wtedy się odwaliło xD ze 3 razy wchodził na
  • Odpowiedz