Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Dokładnie było to stonogowe pie$%olone 70, czy 80 tysięcy głosów (74 013). Najwięcej w Warszawie (i zagranicą): 1,66%.
W związku z tym wołam wszystkich, którzy zaplusowali ten wpis. Osobiście zakładałem wynik 0,4%, więc jestem zaskoczony lepszym.
Czas na nową zabawę: wszystkich plusujących ten wpis zawołam w październiku, gdy nowy twór Korwina nie przekroczy 4,99%.
#korwin #konfederacja #neuropa #4konserwy #gwiazdowski #polskafairplay #polityka #wybory
Wystartowali bodajże w 6 okręgach.
@Janusz_Rekina: O Gwiazdowskim mało kto słyszał i to bardziej tu leży problem a nie w ilości liberałów w Polsce.
Teatr dla gojów...
@Janusz_Rekina: Wiekszośc ludzi nawet nie ma świadomości tego jak media ich skutecznie zamykają w bańce informacyjnej. Podejrzewam, że liberałów ten problem też dotyczy.
Dodatkowo nie możesz zapominać o tym, że przez lat w Polsce skutecznie promuje się teorię o "zmarnowanym głosie" przez co wielu ludzi nie chce oddawać głosów na ugrupowania niemające wysokiego poparcia w sondażach.
@kulass: A jest jakaś inna możliwość ?
@Kjedne: Dla mnie niema xD. Ale co do samego Gwiazdowskiego to nie wiem co zrobi, nie spotkałem się z jasną deklaracją z jego strony, choć mogłem coś przeoczyć.