Aktywne Wpisy
thorgoth +226
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
The_last_perfect_man +313
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega się cieszę :D.
To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, która dziś wyruszy w drogę do czytelników. Jeśli ktoś z Was zamówił Zrozumieć Ramen na TopGar.Pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje :D
Jaram się mega bo dziś oficjalna premiera! Trzymajcie kciuki!
#kuchniamg78 #zrozumiecramen
Jeśli tak to zostaw tu plusa, jeśli będzie zainteresowanie to może takie zrobię i wtedy Cię zawołam!
Wydając książkę zależało mi na fizycznej wersji książki i to właśnie ona chciałbym, aby trafiała do czytelników stąd
"dlaczego ebooka nie można kupić osobno tylko w pakiecie z papierem i do tego trzeba jeszcze dopłacać?"
@MG78: To musi być super książka, skoro na pytanie czemu nie można kupić ebooka solo, wysmażyłeś
Ty pomarańczowy zawsze, kiedy będziesz bordo
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota O ty śmieszku ;d