Aktywne Wpisy

annlupin +21
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +19
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega się cieszę :D.
To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, która dziś wyruszy w drogę do czytelników. Jeśli ktoś z Was zamówił Zrozumieć Ramen na TopGar.Pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje :D
Jaram się mega bo dziś oficjalna premiera! Trzymajcie kciuki!
#kuchniamg78 #zrozumiecramen
źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF
PobierzJeśli tak to zostaw tu plusa, jeśli będzie zainteresowanie to może takie zrobię i wtedy Cię zawołam!
źródło: zrozumiec-ramen-magazyn
PobierzWydając książkę zależało mi na fizycznej wersji książki i to właśnie ona chciałbym, aby trafiała do czytelników stąd
"dlaczego ebooka nie można kupić osobno tylko w pakiecie z papierem i do tego trzeba jeszcze dopłacać?"
@MG78: To musi być super książka, skoro na pytanie czemu nie można kupić ebooka solo, wysmażyłeś
Ty pomarańczowy zawsze, kiedy będziesz bordo
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota O ty śmieszku ;d