Wpis z mikrobloga

Co ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega się cieszę :D.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, która dziś wyruszy w drogę do czytelników. Jeśli ktoś z Was zamówił Zrozumieć Ramen na TopGar.Pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje :D

Jaram się mega bo dziś oficjalna premiera! Trzymajcie kciuki!

#kuchniamg78 #zrozumiecramen
MG78 - Co ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...

źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF

Pobierz
  • 193
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 617
Dobry panie kucharzu, dlaczego ebooka nie można kupić osobno tylko w pakiecie z papierem i do tego trzeba jeszcze dopłacać?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 11
@Akira: Hej! Początkowo wcale miało nie być eBooka - ostateczna decyzja o tym, że jednak będzie została podjęta pod sam koniec pod wpływem sugestii paru osób z bardzo dalekich stron świata, którym trudno byłoby wysłać książkę. Pakiety z książką fizyczną i eBookiem zawsze są droższe niż sama książka fizyczna lub sam eBook.

Wydając książkę zależało mi na fizycznej wersji książki i to właśnie ona chciałbym, aby trafiała do czytelników stąd
  • Odpowiedz
@MG78: zajebiście nie odpowiedziałeś na zadane pytanie.
"dlaczego ebooka nie można kupić osobno tylko w pakiecie z papierem i do tego trzeba jeszcze dopłacać?"
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
@teperkov: @milionerro Wydając książkę zależało mi na fizycznej wersji książki i to właśnie ona chciałbym aby trafiała do czytelników dlatego jest dostępny tylko w pakiecie z książką fizyczną.
  • Odpowiedz
@Akira: Hej! Początkowo wcale miało nie być eBooka - ostateczna decyzja o tym, że jednak będzie została podjęta pod sam koniec pod wpływem sugestii paru osób z bardzo dalekich stron świata, którym trudno byłoby wysłać książkę. Pakiety z książką fizyczną i eBookiem zawsze są droższe niż sama książka fizyczna lub sam eBook.

@MG78: To musi być super książka, skoro na pytanie czemu nie można kupić ebooka solo, wysmażyłeś
  • Odpowiedz
@MG78 Taka gruba książka o japońskim rosole?? To musi być ciekawe, tak jak Twoje filmy. Oglałem je tylko na kanale kulinarnym, wtedy można było się pośmiać.
  • Odpowiedz
@RobinSchudl: Ja się @MG78 nie dziwie. Przecież po 3 sekundach książka by latała po wykopie. Tylko trzeba mieć odwagę i wprost to powiedzieć a nie udawać, że pytania nie ma ;) Z tego powodu też ebooka dostaniesz razem z książką a nie solo, tak chociaż "pirat" zapłaci za jedną książkę.
  • Odpowiedz