Zrobiłem pljeskavice z takim bułgarskim serem bawolim, reszta jak w tradycyjnej gurmeńskiej.
Do tego cevapcici z dymką i miętą, oraz pieczone warzywa.
Urnebes na serze owczym z Bułgarii również, chorwacki ajvar, troszkę suszonych chipotle, wędzona papryka hiszpańska, troszkę oliwy, śmietanki.
Tzatziki, teraz mamy sezon na ogórki, dobra hiszpańska oliwa, troszkę mięty z ogrodu.
Do tego cevapcici z dymką i miętą, oraz pieczone warzywa.
Urnebes na serze owczym z Bułgarii również, chorwacki ajvar, troszkę suszonych chipotle, wędzona papryka hiszpańska, troszkę oliwy, śmietanki.
Tzatziki, teraz mamy sezon na ogórki, dobra hiszpańska oliwa, troszkę mięty z ogrodu.
chciałbym spędzić miło 3/4 dni na urlopie ( MIŁO ) pogoda niepewna by pochlupać się złotymi algami nad bałtykiem. Góry jak to góry. Cenowo wyjdzie za hotel tyle samo, więcej tylko na dojazd do morza. Co wybrać ? ;x