Myślę,że może być to trochę naciągane na siłę. Lublin to fajne miasto, ale nie oszukujmy się. Niewiele ma do zaoferowania. Stare miasto, które przechodzi się w 15 minut bo jest tak małe, choć urokliwe. Zamek lubelski i jedna porządna restauracja, która i tak jest zdala od centrum. Do tego te drogi, masakra.
Większość to pewnie nastolatkowie z okolicznych wiosek, którzy przyjeżdżają do galerii handlowej na zakupy, zjeść kebaba i zrobić zdjęcie na
Większość to pewnie nastolatkowie z okolicznych wiosek, którzy przyjeżdżają do galerii handlowej na zakupy, zjeść kebaba i zrobić zdjęcie na
Karczek wieprzowy, obsmazony, ładnie zamknięty z kminem rzymskim.
Na tym przesmażone dzikie kwaskowe jabłka z cebulką, majerankiem i kardamonem.
Całość duszona w session IPA z nutą miodu, limonki i kardamonu.
Całość na puszystem puree ziemniaczanym, grillowane na oliwie z oliwek brukselki i słupki marchewki. Trochę skórki z cytryny i mięty.
Ciężkie w bardzo świeżym wydaniu. Bardzo fajny balast
#gotujzwykopem
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn