Wpis z mikrobloga

Witam, proszę o chwilę #atencja i poważną poradę. Mam tu konto ale mi wstyd, więc założyłam szybko nowe i liczę na Wasze porady, bo życie mi się sypie i nie wiem co dalej. Postaram się krótko, rzecz o #zwiazki #feels #niebieskiepaski #milosc #zdrada #byladziewczyna

Mój mąż zanim mnie poznał zauroczył się swoją koleżanką. Ona stwierdziła, że nie jest w jej typie i nic absolutnie z tego ale pikantne wiadomości i trzymanie za rączkę uskuteczniała. Taki typ #rozowypasek... Ona wyjechała za granicę, mieli kontakt. Poznał mnie i dość szybko zaczęliśmy być razem, mówił, że kocha, że odnalazł miłość życia bla bla, oświadczył się... i jednocześnie pisał z nią, czasami ona go tam proowokowała wiedząc że istenieję ja.

Jak zamieszkaliśmy razem, to się wkurzyłam i obiecał, że koniec kontaktów, zgodził się na to bez problemów. Teraz, po 3 latach dowiedziałam się, za pomocą pewnej prowokacji, że calutki ten czas z nią miał kontakt. W ukryciu. Serce tak bardzo #!$%@?. Mamy dziecko, gdyby nie ono wypieprzyłabym go do mamusi, żeby przemyślał to i owo.

I uwaga, teraz po paru burzach(jakies 3 tygodnie temu sie dowiedziałam)jego stanowisko: kocha mnie, tylko mnie, do niej nic nie czuje itd. ale ona mu sie nadal fizycznie podoba. Pisal do niej ze gdyby nie zona i dziecko to chcialby sprobowac z nia. Super, co

Ona dobrze wie, ze ja sobie nie zycze ich kontaktow, a jednak ##!$%@? jedna pisze do niego.

On nie chce zerwac z nia kontaktu.... to mnie boli i nie wiem co teraz, ja #!$%@?, wiem ze pisze chaotycznie ale mirki... co ja mam robic? Pisac do niej? pare dni temu napisala do niego maila, on odpisal i pokazal mi to.

zgubilam sie. #pomocy

#atencyjnyrozowypasek

btw od razu pisze, ze ja fizycznie wygladam lepiej od niej, ona ma #!$%@? figre, tylko wiekszy biust. nienawidze swoich cyckow :(
  • 213
@mamtukontoalemiwstyd: jak chcesz się odegrać to porponuję mojego penisa :D ?

Tak serio to nie mam Ci nic do powiedzenia, bo nigdy nie byłem w podobnej sytuacji i nie mam pojęcia jak możnaby z takiego czegoś wybrnąć tak aby były okej. Nienawiść i zawiść nie rozwiąże problemu.
@mamtukontoalemiwstyd: Facet nie dość, że słaby i dziecinny, to jeszcze głupi strasznie - aż trudno uwierzyć, że chłop po 30 nie widzi tak ewidentnego bawienia się swoją osobą przez te babsko. I to tak długo jeszcze. To raczej nie jest miłość - jego właśnie chyba ta niedostępność ciągnie i w obsesję się zmieniła, jakby mu kiedyś tam popuściła szpary to pewnie dziś nie pamiętałby jak miała na imię.

Cytat z klasyka
@mamtukontoalemiwstyd: znam temat i szczerze współczuje. Ultimatum nie ma sensu bo i tak będzie myślał o niej i jak tu z nią pogadac. Wyidealizowal laske bo nie żyje z nią na codzien i przestał doceniać co ma u swojego boku. Wiem, ze komuś obcemu łatwo powiedzieć, ale spróbuj od niego odejść, wraz z dzieckiem. Na jakiś czas. Może jak będzie siedział sam ze sobą to zobaczy ze zaczęło mu czegos brakować
@mamtukontoalemiwstyd: swojego czasu byłem człowiekiem-#!$%@?, zdradzałem, kłamałem, robiłem dużo #!$%@? rzeczy za które do teraz mam ochotę #!$%@?ć w lustro gdy przed nim staję. Rozwiedź się z nim. #!$%@? z tym, że kłamał że nie utrzymywał kontaktu z byłą. Tutaj szanse na to że facet Cię zdradzi i zostawi są mniej więcej połowiczne. Jednak jeśli pisze rzeczy w stylu "gdyby nie żona czy dziecko" to spieprzaj jak najszybciej. Myślałem kiedyś dokładnie