Aktywne Wpisy
pozpozi +63
#!$%@? jak mnie jakaś baba ładnie mówiąc rozsierdziła. Specjalnie #!$%@? pojechałem do bankomatu w nocy, żeby przypadkiem nie robić długich kolejek. Wypłacam 30 tys. na remont, wiadomo po 4k, taki limit na jedną transakcje. W połowie wypłacania podjechała pod bankomat babeczka yarisem, po dwóch minutach baba do mnie z pretensją, że KOLEJKA JEST XD Mówię, że wypłacam pieniądze na remont i to jeszcze chwilkę potrwa, może jechać do innego bankomatu jeżeli jej
noipmezc +5
jakie lody polecacie? tylko takie ze sklepu a nie zadne na ruchomej gałce
Mój mąż zanim mnie poznał zauroczył się swoją koleżanką. Ona stwierdziła, że nie jest w jej typie i nic absolutnie z tego ale pikantne wiadomości i trzymanie za rączkę uskuteczniała. Taki typ #rozowypasek... Ona wyjechała za granicę, mieli kontakt. Poznał mnie i dość szybko zaczęliśmy być razem, mówił, że kocha, że odnalazł miłość życia bla bla, oświadczył się... i jednocześnie pisał z nią, czasami ona go tam proowokowała wiedząc że istenieję ja.
Jak zamieszkaliśmy razem, to się wkurzyłam i obiecał, że koniec kontaktów, zgodził się na to bez problemów. Teraz, po 3 latach dowiedziałam się, za pomocą pewnej prowokacji, że calutki ten czas z nią miał kontakt. W ukryciu. Serce tak bardzo #!$%@?. Mamy dziecko, gdyby nie ono wypieprzyłabym go do mamusi, żeby przemyślał to i owo.
I uwaga, teraz po paru burzach(jakies 3 tygodnie temu sie dowiedziałam)jego stanowisko: kocha mnie, tylko mnie, do niej nic nie czuje itd. ale ona mu sie nadal fizycznie podoba. Pisal do niej ze gdyby nie zona i dziecko to chcialby sprobowac z nia. Super, co
Ona dobrze wie, ze ja sobie nie zycze ich kontaktow, a jednak ##!$%@? jedna pisze do niego.
On nie chce zerwac z nia kontaktu.... to mnie boli i nie wiem co teraz, ja #!$%@?, wiem ze pisze chaotycznie ale mirki... co ja mam robic? Pisac do niej? pare dni temu napisala do niego maila, on odpisal i pokazal mi to.
zgubilam sie. #pomocy
#atencyjnyrozowypasek
btw od razu pisze, ze ja fizycznie wygladam lepiej od niej, ona ma #!$%@? figre, tylko wiekszy biust. nienawidze swoich cyckow :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Protip: Nie pytaj się o takie rzeczy na mirko, bo zaraz zaczną na tobie wieszać psy, tutaj to kobieta jest zawsze winna, a facet to chodzący anioł.
#cytatywielkichludzi #prawdaobiektywna
skoro to taka zakłamana klucha, to postrasz go adwokatem (spreparuj pismo, pieczątkę i powiedz ze w kazdej chwili idziesz do prawnika z pozwem o rozwod; stawiam ze od razu stanie sie potulny jak baranek)
Chyba nie poświęci 3 lat małżeństwa dla pisania ze starą znajomą, a jeśli tak, to lepiej dla Ciebie, że tylko 3 lata.*
nie mam zadenj kolezanki, nikogo komu moglabym powiedziec. dlatego pisze tutaj. kocham tego idiote. jest dobrym ojcem, byla zawsze dobrym mezem. poza tym uklada nam sie ok.