Aktywne Wpisy
niejaki_ktos +53
Z racji rosnącego wysypu atencyjnych "obywatelskich szeryfów" (którzy nie dzwonią na policję bo nie ma po co) i youtuberów (często sfrustrowanych ex-policjantów), którzy eskalują konflikty dla zasięgów, wrzucam krótką instrukcję.
Poniżej proste sposoby, jak całkowicie zniszczyć im materiał i odciąć od zarobków, nie wchodząc w żaden fizyczny konflikt.
1. Użycie audiobooków lub musicali z prawami autorskimi wielkich korporacji.
- Potencjalna próba odszumienia (np. w iZotope RX lub Adobe Podcast AI) będzie nieudana, a publikacja
Poniżej proste sposoby, jak całkowicie zniszczyć im materiał i odciąć od zarobków, nie wchodząc w żaden fizyczny konflikt.
1. Użycie audiobooków lub musicali z prawami autorskimi wielkich korporacji.
- Potencjalna próba odszumienia (np. w iZotope RX lub Adobe Podcast AI) będzie nieudana, a publikacja

iquiet +63
Do tej pory mogły pracować cały miesiąc a teraz nagle nie mogą i potrzebują jednego dnia wolnego więcej? Co z kobietami po menopauzie? Będą dyskryminowane i nie dostaną tego urlopu?
Zapraszam do dyskusji.
#pytaniedoeksperta #pytanie #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #dyskusja #dyskryminacjakobiet
Zapraszam do dyskusji.
#pytaniedoeksperta #pytanie #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #dyskusja #dyskryminacjakobiet
źródło: image_picker_EB5DDFE0-920C-479E-8527-035F4F09CEAB-70134-000004D9B190E3C3
Pobierz

źródło: 1000017982
Pobierz@Kotouak: Ty masz toksyczne podejście. Cnotę robisz z tego, że w latach 90. czy 2000+ musielismy sobie radzić sami, bo soft był awaryjniejszy niż teraz.
Jesteś jak dziad z PRL-u co sie chwali, że umie odpalać malucha z kija, a teraz hurr durr młodzi
@Kotouak: wiesz. Tylko co w tym złego.
Ja tam lubię podłubać w OS, ale używałem kiedyś Maca i to spoko opcja dla laików,nie analfabetów.
Fakt natomiast jest taki, że nie znam dobrego informatyka, co korzysta z Apple. No chyba, że po jailbrakeach xD
Dobrze, nie ma problemu
@jedrek1212: Przecież to jakaś bzdura niczym nie podparta. Większość programistów pracuje pod Windą i Linuxem ¯\(ツ)/¯
@monsterek443: bo są snobami ¯\(ツ)/¯
@Kotouak: po czym poznać, że nigdy nie miałeś maca i jesteś technologicznym analfabetą z mentalnościa janusza.
0 pojęcia o MACach a pierwszy do hejtowania.
Tak się składa, że na MACach dużo częsciej korzystasz z terminali niż na takim windowsie. A co zrobisz, czego nie zrobisz na PC? Na przykład kolejna aktualizacja nie zepsuje i nie zamuli ci sprzętu,
@Kotouak:
nawet nie będę tego komentował, jakieś projekcje i kompleksy Ci się rodzą kolego, wyjdź do ludzi. Szpan? Sprzętem, który można teraz kupić za 2k zł? (tyle jest warty mój mac, który
Toksyczne podejście to dbanie o siebie jako konsumenta a nie kiwanie głowa ze zrozumieniem jak windows udupia aktualizacją integrację z bazą danych bo wywala dyski sieciowe albo android "zapomina" na miesiąc o luce bezpieczeństwa i można paść ofiarą przestępców xD to ja wolę być roszczeniowym typem
@westberlin: jeśli jakaś firma produkujące wiertarki prowadziłaby marketing tak jak firmy "modowe" (czyli np. Apple), to tak oceniałbym użytkowników takiej wiertarki. Ale żadna poważna firma produkująca wiertarki tak nie robi.
No i po co pisałeś ten elaborat wcześniej, jak to zdanie wystarczy ¯\(ツ)/¯
Kolejny szpaner z kompleksem wyższości, oczywiście z jabłuszkiem pod pachą xD
@dafto: w moim korpo (ze świata IT) zdecydowana większość inżynierów siedzi na makach. Złymi informatykami bym ich nie nazwał.
@SoundsGoodMan: brawo to tak jak każdy laptop z windowsem jaki miałem, no dobra raz mi padł dysk który dorzuciłem, ale to nie kwestia systemu.
Przynajmniej mogłem sobie dokupić dysk, bo dla Appla to dalej czarna magia xD
@monsterek443: a ile kosztował jeden i drugi komputer?
@klapektarasa: tylko mi chodziło o to, ze te maki mają pewnie daleko od stockowego maka pokonfigurowane.
@dafto: szczerze wątpię, mało kto ma czas na zabawę. Właśnie po to kupili maki.