Wpis z mikrobloga

Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.

#usa #minneapolis #policja #ice
ossprime - Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rus...

źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14

Pobierz
ossprime - Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rus...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

racja powinni strzelać prewencyjnie. A ch.. j wie co te lewaki mogą zrobić. Prewencyjnie ich, a najlepiej do jakiegoś obozu i spokój. <sigh>

@saib75: Nie, nie chodzi oto żeby strzelać do kogoś prewencyjne a sposób w jaki mi odpowiadasz jest wprost idiotyczny.
  • Odpowiedz
@ossprime: Jak Daddy Drumpf mówi aby nie wierzyć własnym oczom naszym honorem jest wziąć jego kutasa do buzi xDDD Mogło by być nagranie z drona w termowizji i 4k a prawaczki i tak by kłamali bo ich celem jest zabicie każdego "wroga rasy". Ten typek też jest naziolem i tylko czekał aby jakiegoś lewaka z-----ć. Celem jest z-------e jak największej ilości wrogów a nie "deportacja nielegalnych imigrantów"
  • Odpowiedz
: Dobrze, ale co jest w tym niby takiego niezwykłego? Uważasz, że przedstawiciele służb powinni wyciągać b--ń dopiero w momencie kiedy ktoś wywali w nich cały magazynek czy jak

@Cztero0404: geny niewolnika są w tobie silne
  • Odpowiedz
@waro 0
gdyby kobieta, zgodnie z poleceniami funkcjonariuszy, a wbrew słowom towarzyszki, opuściła zahamowany pojazd, nie doszłoby do tej tragedii

@Prawdziwy_Oponiarz: ale czy ja temu gdzieś zaprzeczam?

Nie mniej - nawet jeśli ruszy na ciebie samochód nie oznacza jeszcze, że masz prawo zastrzelić kierowcę. Prawo do samoobrony nie
  • Odpowiedz
Nie wiem zasadzie co mam ci odpowiedzieć. 2 razy mi ubliżyłeś tylko i wyłącznie dla tego, że napisałem coś co nie zgadza się z twoim zdaniem i światopoglądem jakby dyskusja z tobą nie ma sensu

@Cztero0404: Nie nie zgadza się mongole tylko p--------z głupoty to traktuję cię zgodnie z poziomem argumentu jaki prezentujesz.

Pokaż mi jeden film gdzie policjant podchodzi do zatrzymanego auta z bronią w ręku gdzie nie ma
  • Odpowiedz
@ossprime: niezłe fikołki. Jest nagranie z drugiej strony i wyraźnie widać że chłop się prześlizgnął po masce więc mogła go przejechać gdyby stał bliżej środka samochodu. Już nie będę wspominał o tym że w nagraniu do którego się odnosisz widać że przybuksowała kołami skręconymi w lewo więc koleś miał prawo pomysleć że chce go przejechać
  • Odpowiedz
niezłe fikołki. Jest nagranie z drugiej strony i wyraźnie widać że chłop się prześlizgnął po masce

@Janusz_Rekina: Prześliznął to się c--j po twojej starej, stąd wyszedł taki przychlast co teraz p------i takie głupoty. Raz że gość wyjmował b--ń jak kierowca jeszcze cofał, dwa że on się odsuwał a nie został potrącony.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: uważam że to są Stany i mają swoje prawo, skoro to prawo pozwala zabić człowieka z powodu takiego jak widać na tym filmie, to nie jest to moim zdaniem normalne, ale też nie jest to kraj w którym mieszkam.
Kraj w którym można być nazista, jeździć ze swastykami i spac z własną matką, Stany Zjednoczone, kraj marzeń jak widzę wielu wykopków, miłośników strzelania do protestujących oraz tradycji z Alabamy.
  • Odpowiedz
Dobrze, ale co jest w tym niby takiego niezwykłego? Uważasz, że przedstawiciele służb powinni wyciągać b--ń dopiero w

@Cztero0404:

Przypomnij sobie chociażby jak US policja się głaskała z Trumpowcami szturmujący mi parlament, i jak absurdalnie nieproporcjonalnie stosują siłę do normalnych obywateli jak w tym przypadku.

Przedstawiciele służb nie powinni się zachowywać jak gangsterzy. Ta patusiarnia sfrustrowanych przemocowców po żałosnym szkoleniu działa skrajnie nieprofesjonalnie i po prostu błędnie. Eskalują każdą najmniejszą
  • Odpowiedz
Przedstawiciele służb nie powinni się zachowywać jak gangsterzy.

@Miche8768: Bardzo często właśnie dosłownie na tym polega praca w służbach, na byciu gangsterem/przestępców po drugiej stronie. Między innymi w ten sposób łapie się poważnych bandytów, ale jak używasz słowa przemocowców to z czym do ludzi, idź do Komendy Stołecznej i powiedz tym z terroru (zresztą sama nazwa), że są zbyt agresywni.
  • Odpowiedz