Aktywne Wpisy

okoboji +62
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
BedzieDobraGra +68
Proszę o wyrozumiałość. Człowiek zdrowy, czuje się na 20 lat mniej, 3 dorosłych dzieci (nawet dziewczyna jednego syna powiedziała, że jestem za młody, żeby być jego Tatą :) ). Czas to bezwzględny drań.
źródło: dowod_redacted
Pobierz

#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz@saib75: Nie, nie chodzi oto żeby strzelać do kogoś prewencyjne a sposób w jaki mi odpowiadasz jest wprost idiotyczny.
@ZlodziejBilonownic: Fajny chochol, taki nie za prawdziwy. Jak zrobisz jeszcze wiecej fikolkow mentalnych, to polamie ci sie ten gumowy kregoslup.
@Cztero0404: geny niewolnika są w tobie silne
@Prawdziwy_Oponiarz: ale czy ja temu gdzieś zaprzeczam?
Nie mniej - nawet jeśli ruszy na ciebie samochód nie oznacza jeszcze, że masz prawo zastrzelić kierowcę. Prawo do samoobrony nie
@Cztero0404: Nie nie zgadza się mongole tylko p--------z głupoty to traktuję cię zgodnie z poziomem argumentu jaki prezentujesz.
Pokaż mi jeden film gdzie policjant podchodzi do zatrzymanego auta z bronią w ręku gdzie nie ma
@Janusz_Rekina: Prześliznął to się c--j po twojej starej, stąd wyszedł taki przychlast co teraz p------i takie głupoty. Raz że gość wyjmował b--ń jak kierowca jeszcze cofał, dwa że on się odsuwał a nie został potrącony.
Kraj w którym można być nazista, jeździć ze swastykami i spac z własną matką, Stany Zjednoczone, kraj marzeń jak widzę wielu wykopków, miłośników strzelania do protestujących oraz tradycji z Alabamy.
@Cztero0404:
Przypomnij sobie chociażby jak US policja się głaskała z Trumpowcami szturmujący mi parlament, i jak absurdalnie nieproporcjonalnie stosują siłę do normalnych obywateli jak w tym przypadku.
Przedstawiciele służb nie powinni się zachowywać jak gangsterzy. Ta patusiarnia sfrustrowanych przemocowców po żałosnym szkoleniu działa skrajnie nieprofesjonalnie i po prostu błędnie. Eskalują każdą najmniejszą
@Miche8768: Bardzo często właśnie dosłownie na tym polega praca w służbach, na byciu gangsterem/przestępców po drugiej stronie. Między innymi w ten sposób łapie się poważnych bandytów, ale jak używasz słowa przemocowców to z czym do ludzi, idź do Komendy Stołecznej i powiedz tym z terroru (zresztą sama nazwa), że są zbyt agresywni.