Aktywne Wpisy

phaxi +383
Był kiedyś taki dzień, kiedy po raz ostatni w życiu wypiłem Cherry Coke, zupełnie nieświadomy, że to będzie ten ostatni raz. Gdybym wiedział, to na pewno potraktowałbym tamten moment z większym szacunkiem.
Pamientaj aby dzień świenty świencić.
#przemyslenia #nostalgia #jedzenie #kiedystobylo
Pamientaj aby dzień świenty świencić.
#przemyslenia #nostalgia #jedzenie #kiedystobylo
źródło: 43563456457
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +217
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
PobierzOna sie nie szarpała normalnie rozmawiała nie była o nic podejrzana nie wyciągnęła gnata tylko próbowała go wyminąć czemu nie wiem może głupota może stres ale to wciąż nie kompetencja policjanta tyle.
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 18.07.30
PobierzICE Nagranie z telefonu komórkowego pokazuje perspektywę agenta federalnego
@Cztero0404: według twojego upośledzonego rozumowania to powinien cały czas z gnatem wyciągniętym i wycelowanym chodzić bo a nuż go jakaś staruszka zaraz o-----e swoim glockiem.
@JuliuszSlowacki: Panie ''upośledzone rozumowanie'' wiesz może w jaki sposób policjant/przedstawiciel służb podchodzi do samochodu w USA chociażby podczas kontroli drogowej i dlaczego ludzie mają podczas takowej trzymać ręce na widoku czy tak nie bardzo?
@ZlodziejBilonownic: Przecież to jest kłamstwo xD Jechała na niego wprost, x3 jej powtarzali żeby wyszła z auta, a jej żonka krzykneła drive baby i dała gazu
@Piotrek7231: Ruszyła wprost na funkcjonariusza, przestań kłamać albo nie powtarzaj głupot, na każdym nagraniu jest to widoczne jak lekko cofie i daje gazu skrecajac koła, czyli by tak czy tak po nim przejechała.
Już nawet nie wspomne o tym, że nie przyspieszasz jak masz człowieka przed maską, od tego zacznijmy...
Powodzenia w przekonaniu sądu, że w tym przypadku takie podejrzenie było uzasadnione - bo jeśli tak, to podobnie mogliby zatrzymać dowolny pojazd twierdząc, że przecież mógł go prowadzić nielegalny imigrant i musieli sprawdzić.
Typowa akcja w burgerlandii i afera jakby wydarzyło się to u nas
@Piotrek7231: Od kiedy manewr wymijania wykonuje się po ciele osoby przed maską?
@JuliuszSlowacki: Nie wiem zasadzie co mam ci odpowiedzieć. 2 razy mi ubliżyłeś tylko i wyłącznie dla tego, że napisałem coś co nie zgadza się z twoim zdaniem i światopoglądem jakby dyskusja z tobą nie ma sensu
@cielak44: Dla tego, że jest to kolejna sytuacja na tle której lewica i prawica może sobie ubliżać nawzajem twierdząc, że to ci drudzy są idiotami. Tu nie chodzi oto kto ma racje a do kogo się więcej gówna przyczepi jak zaczniesz rzucać