Aktywne Wpisy
nowszyja +264
Wykopowi psierdolnięci psiarze, gdy ktoś pisze, że trawniki i chodniki są pełne psiego gówna, a szczyny kundli widać wszędzie:
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
źródło: 12e2a168d18c577dae4deba0b8bfc37a6a1e23fed62f8316892fd04b094bb834
Pobierz
nowszyja +180
Jak wolny czas spędzają normalni ludzie:
- podróże
- wypady ze znajomymi do knajpy
- uprawianie sportu
Jak spędzają wolny czas psierdolnięta patologia w Polsce:
- podróże
- wypady ze znajomymi do knajpy
- uprawianie sportu
Jak spędzają wolny czas psierdolnięta patologia w Polsce:

#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
PobierzOna sie nie szarpała normalnie rozmawiała nie była o nic podejrzana nie wyciągnęła gnata tylko próbowała go wyminąć czemu nie wiem może głupota może stres ale to wciąż nie kompetencja policjanta tyle.
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 18.07.30
PobierzICE Nagranie z telefonu komórkowego pokazuje perspektywę agenta federalnego
@Cztero0404: według twojego upośledzonego rozumowania to powinien cały czas z gnatem wyciągniętym i wycelowanym chodzić bo a nuż go jakaś staruszka zaraz o-----e swoim glockiem.
@JuliuszSlowacki: Panie ''upośledzone rozumowanie'' wiesz może w jaki sposób policjant/przedstawiciel służb podchodzi do samochodu w USA chociażby podczas kontroli drogowej i dlaczego ludzie mają podczas takowej trzymać ręce na widoku czy tak nie bardzo?
@ZlodziejBilonownic: Przecież to jest kłamstwo xD Jechała na niego wprost, x3 jej powtarzali żeby wyszła z auta, a jej żonka krzykneła drive baby i dała gazu
@Piotrek7231: Ruszyła wprost na funkcjonariusza, przestań kłamać albo nie powtarzaj głupot, na każdym nagraniu jest to widoczne jak lekko cofie i daje gazu skrecajac koła, czyli by tak czy tak po nim przejechała.
Już nawet nie wspomne o tym, że nie przyspieszasz jak masz człowieka przed maską, od tego zacznijmy...
Powodzenia w przekonaniu sądu, że w tym przypadku takie podejrzenie było uzasadnione - bo jeśli tak, to podobnie mogliby zatrzymać dowolny pojazd twierdząc, że przecież mógł go prowadzić nielegalny imigrant i musieli sprawdzić.
Typowa akcja w burgerlandii i afera jakby wydarzyło się to u nas
@Piotrek7231: Od kiedy manewr wymijania wykonuje się po ciele osoby przed maską?
@JuliuszSlowacki: Nie wiem zasadzie co mam ci odpowiedzieć. 2 razy mi ubliżyłeś tylko i wyłącznie dla tego, że napisałem coś co nie zgadza się z twoim zdaniem i światopoglądem jakby dyskusja z tobą nie ma sensu
@cielak44: Dla tego, że jest to kolejna sytuacja na tle której lewica i prawica może sobie ubliżać nawzajem twierdząc, że to ci drudzy są idiotami. Tu nie chodzi oto kto ma racje a do kogo się więcej gówna przyczepi jak zaczniesz rzucać