Wpis z mikrobloga

Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.

#usa #minneapolis #policja #ice
ossprime - Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rus...

źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14

Pobierz
ossprime - Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rus...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rni-1381: Zachowanie głupie ale to nie powód do strzelania wystarczyło wysłać patrol za nią i zatrzymać w domu albo na poboczu policjant ma cały wachlarz możliwości a ten wykorzystał najgorszy możliwy wybór.
Ona sie nie szarpała normalnie rozmawiała nie była o nic podejrzana nie wyciągnęła gnata tylko próbowała go wyminąć czemu nie wiem może głupota może stres ale to wciąż nie kompetencja policjanta tyle.
  • Odpowiedz
Uważasz, że przedstawiciele służb powinni wyciągać b--ń dopiero w momencie kiedy ktoś wywali w nich cały magazynek czy jak

@Cztero0404: według twojego upośledzonego rozumowania to powinien cały czas z gnatem wyciągniętym i wycelowanym chodzić bo a nuż go jakaś staruszka zaraz o-----e swoim glockiem.
  • Odpowiedz
według twojego upośledzonego rozumowania to powinien cały czas z gnatem wyciągniętym

@JuliuszSlowacki: Panie ''upośledzone rozumowanie'' wiesz może w jaki sposób policjant/przedstawiciel służb podchodzi do samochodu w USA chociażby podczas kontroli drogowej i dlaczego ludzie mają podczas takowej trzymać ręce na widoku czy tak nie bardzo?
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jak pisałem wcześniej podchodzą z wyciagniętą bronią i każą wyłączyć auto i z rękami w górze wyjść z auta, tak robi profesjonalna policja a nie bandyci z ICE jak widać.
  • Odpowiedz
ty chcesz powiedzieć, że egzekucja z zimną krwią za manewr cofania jest czymś normalnym?

@ZlodziejBilonownic: Przecież to jest kłamstwo xD Jechała na niego wprost, x3 jej powtarzali żeby wyszła z auta, a jej żonka krzykneła drive baby i dała gazu
Desire22 - >ty chcesz powiedzieć, że egzekucja z zimną krwią za manewr cofania jest c...
  • Odpowiedz
Nie wyciągnęła gnata tylko ruszyła próbując wyminąć policjanta zwyczajny brak kompetencji funkcjonariusza.

@Piotrek7231: Ruszyła wprost na funkcjonariusza, przestań kłamać albo nie powtarzaj głupot, na każdym nagraniu jest to widoczne jak lekko cofie i daje gazu skrecajac koła, czyli by tak czy tak po nim przejechała.

Już nawet nie wspomne o tym, że nie przyspieszasz jak masz człowieka przed maską, od tego zacznijmy...
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Przecież im nie wolno nawet podejść do czyjegoś samochodu nie mając uzasadnionego podejrzenia, że ktoś w tym samochodzie łamie prawo imigracyjne.

Powodzenia w przekonaniu sądu, że w tym przypadku takie podejrzenie było uzasadnione - bo jeśli tak, to podobnie mogliby zatrzymać dowolny pojazd twierdząc, że przecież mógł go prowadzić nielegalny imigrant i musieli sprawdzić.
  • Odpowiedz
Za dużo pajacu filmów oglądasz i ci się rzeczywistość z fikcją p------i.

@JuliuszSlowacki: Nie wiem zasadzie co mam ci odpowiedzieć. 2 razy mi ubliżyłeś tylko i wyłącznie dla tego, że napisałem coś co nie zgadza się z twoim zdaniem i światopoglądem jakby dyskusja z tobą nie ma sensu
  • Odpowiedz
a nie rozumiem dlaczego ciągle są dyskusje o tym

@cielak44: Dla tego, że jest to kolejna sytuacja na tle której lewica i prawica może sobie ubliżać nawzajem twierdząc, że to ci drudzy są idiotami. Tu nie chodzi oto kto ma racje a do kogo się więcej gówna przyczepi jak zaczniesz rzucać
  • Odpowiedz