Aktywne Wpisy

weezyxboss +4
Jak tam u was w #pracbaza ile stopni w kolchozie?

fsfdjf +19
włosy mi już d--y sięgają więc trzeba iść do fryzjera ale boje się że mi u-------i za dużo i będę wyglądała jak debil
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz@ossprime: Tylko, że wyrok za przestępstwa w USA te same w wielu stanach może się całkowicie różnić więc nie wiem co mi każesz czytać.
@Piotrek7231: Oczywiście, że ma to znaczenie. Możesz mieć 30 najlepiej przeszkolonych osób na świecie i zawsze każda zachowa się trochę inaczej w sytuacji stresowej, nie chce cię martwić natomiast normalny przechodzień z klamką raczej też nie chodzi.
@Prawdziwy_Oponiarz: Nie do końca właśnie prosta sprawa. Pamiętaj, że w USA też działa bardzo mocno coś takiego jak presja społeczna za sprawą której potrafią padać różne wyroki.
I jeszcze jeden powód dlaczego powinno się go skazać żeby utemperować takie działania i zacząć działać w celu
Trigger happy p---b. Nie życzę mu źle, ale jakby coś mu się stało, to świat byłby odrobinę bezpieczniejszy.
@ZlodziejBilonownic: Poniekąd tak, tam bagiety/służby nie będą się zastanawiały czy strzelać czy nie tylko po prostu to zaczynają robić nie kalkulują. Jest
@Cztero0404: jest jak masz czas i chęci, ale nie jest tak łatwo dostępna jak w stanach i tu się z tobą zgodzę. Łatwy dostęp do broni dla Polaków na dzień dzisiejszy doprowadziłby do wielu tragedii.
@Returned: Wiadomo, że tak. Natomiast wiesz.... To dalej nie jest ta skala gdzie w USA chory psychicznie którego matce lekarz powiedział, że kategorycznie nawet nie powinien mieć zabawek tego typu a co dopiero prawdziwej broni mający FBI na plecach kupuje ar-15 lub coś podobnego idzie do szkoły i robi tam masakrę tak jak w Parkland.
A to jest różnica