Wpis z mikrobloga

Nie spotkałem jeszcze chyba w życiu lepszego kierowcy niż ja. Nie mówię że wszyscy jeżdżą źle są naprawdę ludzie którzy dobrze jeżdżą ale nie tak dobrze jak ja ale zdecydowana większość to nigdy na drogi nie powinna wyjeżdżać
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@bArrek: ja też siebie uważam za bardzo dobrego kierowcę i ja sobie to już wielokrotnie udowadniałem, że nie ma przeszkód których bym nie pokonał za kierownicą aby bezpiecznie i skutecznie trasę pokonać, jak jeszcze młodszy byłem to zdarzało mi się bardzo często prowadzić na bani alkoholowej, no i różne to stany bywały, nie raz i nie dwa nieprzytomny praktycznie do domu autem dotarłem bezpiecznie i bezkolizyjnie, a nawet nie pamiętałem
  • Odpowiedz
  • 2
@bArrek: ja też jestem bardzo dobrym i odpowiedziaonym kierowcą. Dzisiaj lekka mgiełka była, taka że jeszcze bardzo dobra widoczność była, ale ja już przeciwmgielne myk, bo nigdy nie wiesz czy zaraz się nie zamgli całkowicie. Ja porządny
  • Odpowiedz
  • 0
@bArrek: ja też najczęściej nie pochwalam, chociaż z samego siebie czuję jednak tę dumę, że to zawsze jednak się udawało wszystko, że ja jeszcze żyję, no i pasażerów moich nie pozabijałem czy losowych jakichś ludzi, bo pełno to jest takich, co pozabijali, a u mnie jednak bezpiecznie i bez ofiar.
z fartem
  • Odpowiedz