Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

XDDDDD JA PIEHDOLE LUDZIE WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE, ALE TE PROJEKCJE P0LEK TO JAKIŚ KOSMOS
O cuckoldzie symteryście w komentarzu wyżej nawet nie ma co pisać.
#p0lka #przegryw #zwiazki #rozowepaski #tinder #blackpill #redpill #cuckold
źródło: 1000227781
Pobierz"Tak, uganiam się za wytatuowanymi chadami i łobuzami, bo tacy dostarczają mi emocji i sprawiają że mam mokre majtki. Zwykłymi a szczególnie "cichymi" facetami gardzę jak każda inna kobieta. Teraz tylko stworzę projekcję, że to właśnie faceci mają takie upodobania, a nie kobiety, żeby było że to faceci są źli, a kobiety dobre i cnotliwe."
@PolsartNews: bo mają. Tylko że w ich języku "facet" to chad r00chacz.Reszta jest na poziomie tego, co wywozi szambiarka ¯\(ツ)/¯