Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@kocimietka_BB: pewnie cymbał który dodał tag z heheszkami ¯\(ツ)/¯
Kurcze, nie kojarzyłem cie jako debila ze stuleją na mózgu. Ależ człowiek może się pomylić w osądach
Tak, mają prawo być debilami ale czy to znaczy że nie można ich nazywać po imieniu?
@ndsjhkswqf: po prawdziwym gwałcie nie mogłaby chodzić?
Lubie takie wątki bo można dużo ludzi z potencjałem intelektualnym jak u kolegi powyżej wrzucić na czarno
@kocimietka_BB: wyparcie potężne jest, gdy się czegoś nie widziało w realu. Nie dziwię mu się, bo to powszechna choroba. Czemu ludzie robią źle? Bo mogą :).
@PowiatowyBanan: tego nie wiesz.
Historie o tym że nawet bardzo znany i bogaty sportowiec, aktor czy muzyk nie rozumie słowa NIE już się zdarzały.
Miałeś mi napisać gdzie ta moja hipokryzja. Nie doczekam sie, prawda?
@thorgoth: czytaj swój wpis do oporu, najlepiej w połączeniu z tym wątkiem, bo zrobiłeś ten sam błąd, o jaki obwiniasz innych.