Wpis z mikrobloga

Hmm a kto robi sobie heheszki?

@kocimietka_BB: pewnie cymbał który dodał tag z heheszkami ¯\(ツ)/¯

Kurcze, nie kojarzyłem cie jako debila ze stuleją na mózgu. Ależ człowiek może się pomylić w osądach
  • Odpowiedz
@WlochMokry92: that's my point. Nie ma wyroku, nie wiadomo co się stało ale bezmózgi już odpaliły narracje heheszkowo-incelską.
Tak, mają prawo być debilami ale czy to znaczy że nie można ich nazywać po imieniu?
  • Odpowiedz
@thorgoth: g---o się stało, jak sama opuściła mieszkanie to nic wielkiego tam na 99% nie zaszło; dopóki obdukcja nie wykaże, że jest inaczej to facet jest niewinny. Kobiety mają dobrą intuicję i taki czarny kawaler krzywdy by nie zrobił.
  • Odpowiedz
jak sama opuściła mieszkanie

@ndsjhkswqf: po prawdziwym gwałcie nie mogłaby chodzić?

Lubie takie wątki bo można dużo ludzi z potencjałem intelektualnym jak u kolegi powyżej wrzucić na czarno
  • Odpowiedz
Na razie to Ty z siebie robisz cymbała i debila... Czego nie zrozumiałeś z mojego wcześniejszego wpisu?

@kocimietka_BB: wyparcie potężne jest, gdy się czegoś nie widziało w realu. Nie dziwię mu się, bo to powszechna choroba. Czemu ludzie robią źle? Bo mogą :).
  • Odpowiedz
Najprawdopodobniej do żadnego g. nie doszło.

@PowiatowyBanan: tego nie wiesz.
Historie o tym że nawet bardzo znany i bogaty sportowiec, aktor czy muzyk nie rozumie słowa NIE już się zdarzały.

Miałeś mi napisać gdzie ta moja hipokryzja. Nie doczekam sie, prawda?
  • Odpowiedz
Miałeś mi napisać gdzie ta moja hipokryzja. Nie doczekam sie, prawda?

@thorgoth: czytaj swój wpis do oporu, najlepiej w połączeniu z tym wątkiem, bo zrobiłeś ten sam błąd, o jaki obwiniasz innych.

tego nie wiesz.

Historie o tym że nawet bardzo znany i bogaty sportowiec, aktor czy muzyk nie rozumie słowa NIE już
  • Odpowiedz