Wpis z mikrobloga

I o czym z nią gadałeś? O tik toku

@Nowystaryziel: A co to ma do rzeczy i po co zmieniasz temat? Ja umiem gadać z każdym i nie trzeba miec tych samych zainteresowan xd. O zyciu rozmawialiśmy, robiliśmy żarty. Zdradzę ci tajemny sekret. To nie jest tak, ze jak ktos ma 15 lat to nie da sie z nim gadać a jak ma 20 albo 30 to juz magicznie sie
  • Odpowiedz
Jeśli sądzisz, że jest inaczej, to zwyczajnie się oszukujesz, bo sam chcesz w to mocno wierzyć.

@corsa900: XDDDD no widzisz kolego podajesz az 3 powody dla których moze to wystąpić, ale jednocześnie zakładasz ze to niemożliwe, także fuck logic. Prawdziwy z ciebie myśliciel

Laski szukają starszych, bo szukają sily, pewności, opieki. Jezeli im tego brakowało za młodu to tym bardziej tego będą szukać. Ty spłycając to do kasy czy daddy
  • Odpowiedz
@ZrobKolacjeTy osiemnastka, która chodzi do klubu z mamą, na kilometr trąci to szlaufiarstem i patologią. Już pomijam fakt skąd niby wiesz, że miała 18 lat, dowód sprawdziłeś? Nie wnikam czy to Twój wymysł czy faktycznie coś takiego miało miejsce. Masz odmienne zdanie, spoko.
  • Odpowiedz
@Coopshtyl nie twierdzę, że jest to jakaś anomalia, która nie występuje w przyrodzie. Mam na myśli to, że takie relacje nie mają już zbyt dużo wspólnego z prawdziwymi uczuciami, a w grę wchodzi kalkulacja.

Dziewczyna szukająca opiekuna, a dziewczyna zakochana to dwie różne kwestie. To chciałem przekazać.
  • Odpowiedz
różnica 3-6 lat jest moim zdaniem optymalna,

@corsa900: imo za krótka, kobiety się szybciej starzeją.

To chyba zależy jak o siebie dbasz i ogólnie jak się prowadzisz. Moja sytuacja na rynku matrymonialnym się poprawiła wielokrotnie od kiedy jestem blisko 30stki. Ogólnie widzę, że z wiekiem wyglądam tylko lepiej. Co innego jak masz bęben i
  • Odpowiedz
To nie bzdura, to prawda. Kobiety dojrzewają szybciej, bo szybciej są atakowane przez facetów z uwagi na to, że spucha uciska mózg.

@PowiatowyBanan: Nawet nie pytam o źródło, ale skąd te rewelacje? Serio, no offence, ale jestem ciekawy jak to rozkminiłeś xD Nigdy tak o tym nie myślałem :D Dobra, hormony itd. Ale to się szybko wyrównuje, no błagam. To co, chcice je łapią ~30? Bo tak jest. Wtedy dopiero
  • Odpowiedz
Nie zgadują, jesteś dla nich starym dziadem. Małolaty lubią starszych, ale dla nich dojrzały to jest 24 latek. Obserwuję właśnie ze niektórym po 30 peron całkiem odjechał i im chyba umyka jak bardzo odjechali fizycznie i mentalnie od tych małolat.

Ot etap ewolucji na drodze do zostania tym siwym dziadkiem który zarywa do kasiejerek w bierze "subtelnie" zaznaczając że ma wysoką emeryturę.

@Gjbgghbhhjj: O h-j ile to ma plusów xD
  • Odpowiedz
@corsa900: @Gjbgghbhhjj Jak ja lubię czytać wykopowych przegrywów xD jak jesteś ogarnięty, dobrze wyglądasz i coś sobą prezentujesz to młode dziewczyny będą szaleć za starszym o 8-14 lat starszym gościem. Żyjemy w czasach kryzysu męskich wzorców, bo są same rozbite małżeństwa i dziewczyny są praktycznie wychowywane bez ojców, a potem szukają substytutu ojca. Słuchajcie się wykopowych przygłupów to daleko zajedziecie. Nie chcę mi się sprawdzać, ale mogę się założyć,
  • Odpowiedz
coraz częściej widzę związki takich 30-35 latków, którzy "ogarnęli życie", dbają o siebie, mają bdb pracę, więc sobie poderwali jakąś młódkę. Więc nie do końca jest tak, jak mówicie.

@PowiatowyBanan: to nie związki tylko sponsoring
  • Odpowiedz
Obserwuję właśnie ze niektórym po 30 peron całkiem odjechał i im chyba umyka jak bardzo odjechali fizycznie i mentalnie od tych małolat.

@Gjbgghbhhjj: Obserwujesz zamiast działać, to nie wiesz jaka jest rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po 30-stce to się dopiero zaczyna prawdziwe życie i to faceci zaczynają rozdawać karty, jak ktoś o siebie nie dba to jego strata. Żadna dziewczyna, nawet 10 lat mlodsza nie
  • Odpowiedz
@Zoonekro

Nie chcę mi się sprawdzać, ale mogę się założyć, że jesteś kapłanami hasztagu #przegryw

Dobra, dobra :D Ładnie tam przewertowałeś, z nadzieją, że znajdziesz jakieś wpisy, ale, że żaden z nas nie opublikował tam zapewne choćby jednego komentarza, to przez rozczarowanie musiałeś zasugerować innym, że jest inaczej :D
  • Odpowiedz
Mam 32 lata. Jestem powszechnie uważany przez innych za atrakcyjnego. Największego pier*olca na moim punkcie dostają młode Julki. Widzę czasami opad szczęki albo jedna drugiej mnie pokazuje. Na ulicy słyszę mimowolne komentarze obcych ludzi w stylu: "ale k**wa ładny". Rzadko się zdarza, że jakaś Juleczka przejdzie obojętnie. Zwykle dosłownie z automatu pojawia się uśmiech i próby nawiązania kontaktu wzrokowego. Miewam sytuacje gdzie Juleczce włącza się instynkt i porzuca pozory, po prostu stoi
  • Odpowiedz
@corsa900: Ja tu wchodzę rzadko na ten nieśmieszny portal i mam w dupie co tam wypisujesz. Daddy issues xD wyjdź z piwnicy i zobaczysz, że świat jest fajniejszy i sięga dalej, niż wykop xd szkoda czasu na ciebie
  • Odpowiedz