Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: 1000063696
Pobierz@Nowystaryziel: A co to ma do rzeczy i po co zmieniasz temat? Ja umiem gadać z każdym i nie trzeba miec tych samych zainteresowan xd. O zyciu rozmawialiśmy, robiliśmy żarty. Zdradzę ci tajemny sekret. To nie jest tak, ze jak ktos ma 15 lat to nie da sie z nim gadać a jak ma 20 albo 30 to juz magicznie sie
@corsa900: XDDDD no widzisz kolego podajesz az 3 powody dla których moze to wystąpić, ale jednocześnie zakładasz ze to niemożliwe, także fuck logic. Prawdziwy z ciebie myśliciel
Laski szukają starszych, bo szukają sily, pewności, opieki. Jezeli im tego brakowało za młodu to tym bardziej tego będą szukać. Ty spłycając to do kasy czy daddy
Dziewczyna szukająca opiekuna, a dziewczyna zakochana to dwie różne kwestie. To chciałem przekazać.
@corsa900: imo za krótka, kobiety się szybciej starzeją.
@PowiatowyBanan: Nawet nie pytam o źródło, ale skąd te rewelacje? Serio, no offence, ale jestem ciekawy jak to rozkminiłeś xD Nigdy tak o tym nie myślałem :D Dobra, hormony itd. Ale to się szybko wyrównuje, no błagam. To co, chcice je łapią ~30? Bo tak jest. Wtedy dopiero
ale żeś dyskusję zainicjował xD
@Gjbgghbhhjj: O h-j ile to ma plusów xD
@PowiatowyBanan: to nie związki tylko sponsoring
@Gjbgghbhhjj: Obserwujesz zamiast działać, to nie wiesz jaka jest rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra, dobra :D Ładnie tam przewertowałeś, z nadzieją, że znajdziesz jakieś wpisy, ale, że żaden z nas nie opublikował tam zapewne choćby jednego komentarza, to przez rozczarowanie musiałeś zasugerować innym, że jest inaczej :D
https://wykop.pl/wpis/57694565/anonimowemirkowyznania-jak-to-jest-ze-niektore-roz#205374133
W dupei byłeś, g---o widziałeś.
Ale w sumie fajnie