Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

źródło: 1000063696
Pobierz@Gjbgghbhhjj: true, po co im ktoś kto jest niewiele młodszy od ich ojca? Żeby jeszcze jakimś prezesem był albo jacht miał a nie był delulu wykopkiem golodupcem
/ tricki, styl old money i gumka do szczeki :P to zostawmy dla chłopców którzy nie za bardzo wiedz co jest co
Taki w tych czasach wybór dla chłopa że jak masz możliwości
Jakie statystyki? Dużo plusuje?
Co mam robić, aby nie przegapić? Życie dawno mi odleciało, wszyscy zarabiają miliony, latają po całym świecie, ruchają 18 letnie modelki milionerki, a ja nie mam takich możliwości i przez biedę nie chcą ze mną
@Pasterz30: I wszystko jasne xD
@Gjbgghbhhjj: Co druga małolata ma daddys issue bo wychowała ją samotna matka xD obecnie w Polsce jest prosperity dla 30 latków pod warunkiem że są jako tako ustawieni finansowo i nie wyglądają jak g---o
@przegro_pisarz: Skończyć pierdzielić takie denne sarkazmy, usunąć konto, umyć się, schludnie ubrać i iść w miasto, będąc serdecznym dla płci przeciwnej. To na początek.
Koszt allinclusive 5* nad Morzem Śródziemnym jest poniżej minimalnej krajowej :P
No tak nigdy w życiu się nie umyłem. Jak być serdecznym skoro gdy się podejdzie to zawsze jest: idź sobie, nie mam czasu? Nie mam 30 lat by móc sobie chodzić na dziewczyny ma miasto.