Aktywne Wpisy
nuKER_ +87
#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
źródło: IMG_0397
Pobierz
monky +18
Uuuuu.. poszło na lajwie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

źródło: 1000063696
PobierzOt etap ewolucji na drodze do zostania tym siwym dziadkiem który zarywa do kasiejerek w bierze "subtelnie" zaznaczając że ma wysoką emeryturę.
Normalne dziewczyny w tym wieku celują w równolatków, może trochę
@Coopshtyl: :DDD
@Nowystaryziel: Nie wiem, jak Ty, ale ja to raczej z równolatkami (a mam 38) nie mam o czym gadać częściej.
W pracy np. trzymam się z ludźmi o 10+ lat młodszymi na ogół, a wrzucanie każdego młodszego do worka z tiktokiem to śmieszne
Bo ja miałem sporo zaintersowań i było o czym ze mną rozmawiać.
Wiadomo, że nie wiedziałem wiele o życiu, ale gadanie o dzieciach i kosiarkach to nie jest ciekawy temat dla mnie.
Młodzi ludzie mają w sobie często tą ciekawość świata, która potem gdzieś ucieka.
Taaa, skoczyło, ale chyba ciśnienie, z racji wieku :)