Wpis z mikrobloga

@Freddy-Krueger: Nie zgadują, jesteś dla nich starym dziadem. Małolaty lubią starszych, ale dla nich dojrzały to jest 24 latek. Obserwuję właśnie ze niektórym po 30 peron całkiem odjechał i im chyba umyka jak bardzo odjechali fizycznie i mentalnie od tych małolat.

Ot etap ewolucji na drodze do zostania tym siwym dziadkiem który zarywa do kasiejerek w bierze "subtelnie" zaznaczając że ma wysoką emeryturę.
  • Odpowiedz
@corsa900: @Gjbgghbhhjj Po 30 jeszcze mi branie skoczyło. Mnie dziwi ze na wykopie w 2025 jest dalej tyle osób, ktore podstaw o laskach nie ogarniają jak wy. Masa z nich szuka chłopów o 20 lat starszych. Najmłodsza to zarywala 15 latka. W rodzinie mialem związek 18 vs 41. Laski nie lubią starszych, nie lubią obcokrajowcow :) tutaj to mozna mądrości przeczytać xdd
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: I o czym z nią gadałeś? O tik toku? Ja nie próbuję Cię zawstydzać czy poniżać w jakikolwiek sposób, ale jedyną którą znałem 15 latkę, która weszła w związek z kolesiem 40letnim to była po prostu p----------a- miała sporo zaburzeń natury psychicznej z daddy issue, borderem, narcyzem na czele, ale była w miarę inteligentna. Ich związek skończył się tragicznie.
Normalne dziewczyny w tym wieku celują w równolatków, może trochę
  • Odpowiedz
I o czym z nią gadałeś?

@Nowystaryziel: Nie wiem, jak Ty, ale ja to raczej z równolatkami (a mam 38) nie mam o czym gadać częściej.

W pracy np. trzymam się z ludźmi o 10+ lat młodszymi na ogół, a wrzucanie każdego młodszego do worka z tiktokiem to śmieszne
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: A Ty będąc nastolatkiem nie miałeś o czym gadać?

Bo ja miałem sporo zaintersowań i było o czym ze mną rozmawiać.

Wiadomo, że nie wiedziałem wiele o życiu, ale gadanie o dzieciach i kosiarkach to nie jest ciekawy temat dla mnie.

Młodzi ludzie mają w sobie często tą ciekawość świata, która potem gdzieś ucieka.
  • Odpowiedz
@corsa900: to chyba od człowieka zalezy, mam kolegów ktorzy lubią milfy.
Ja uwazam ze to troche p----------e geriatrie r----c ale na ogol nie ma w tym nic złego. Nie wiem czemu w drugą strone miałoby to nie działac inaczej.
  • Odpowiedz