Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

źródło: 1000063696
Pobierz@Gjbgghbhhjj: jak ktoś myśli że sam wiek wystarczy to xD znam facetów po 30 czy nawet po 40 którzy mają dużo młodsze partnerki ale oni mają 6pak na brzuchu, ładną mordę, dobre auto i własne biznesy
@MLeko29 zalezy, wiekszosc dziewczyn nie chce starszego ale jak klamiesz z wiekiem bo mlodo wygladasz to idzie sie pobujac z nastolatka z dady issues tylko po co?
@SzubiDubiDu: a to jest generalizacja. Oczywiście, część z nich to sponsoring, ale nie możesz powiedzieć tego o każdym. To że czegoś nie widzisz, nie oznacza że to nie istnieje. Mam Ci przypomnieć ile razy dyskutowaliśmy z typami, którzy negowali, że można jeździć "szybko i bezpiecznie"?
Owszem, niektóre latały za starymi dziadami, ale to takie z przede wszystkim daddy issues albo inaczej zwichrowaną psychiką.
@good_excuse
Czy mentalnie im odjechałem? Nie wiem, ogólnie zawsze fizycznie mi się podobały kobiety z przedziału 38-46 lat i z takimi najlepiej mi się rozmawia. Z młodszymi nie mam większych problemów by porozmawiać nawet o ich życiu.
Nie wiem
@MokryBatmann: z obserwacji z życia. Wielu wykopków, w tym kobiet, zauważyło to samo. Relacje chłop-kobieta to nie są
@Pasterz30: też mam kumpli chadów i nie raz widziałem, jak się dobrze ubraliśmy latem / późną wiosną (zwłaszcza po treningu, gdy byliśmy