Wpis z mikrobloga

niektórym po 30 peron całkiem odjechał i im chyba umyka jak bardzo odjechali fizycznie i mentalnie od tych małolat.

@Gjbgghbhhjj: jak ktoś myśli że sam wiek wystarczy to xD znam facetów po 30 czy nawet po 40 którzy mają dużo młodsze partnerki ale oni mają 6pak na brzuchu, ładną mordę, dobre auto i własne biznesy
  • Odpowiedz
Z perspektywy baby powiem tak, wszystkie moje koleżanki i znajome, które mają teraz ogarnięte życie (sensowna praca, małżeństwo, niektóre dzieci) umawiały się z równolatkami albo facetami max 3 lata starszymi. Największa różnica wieku w moim otoczeniu to 8 lat, ale to już związek z czasów (jej) studiów i bardziej wyjątek. Owszem, niektóre latały za starymi dziadami, ale to takie z przede wszystkim daddy issues albo inaczej zwichrowaną psychiką. Nawet auto czy kasa
  • Odpowiedz
@MLeko29: @corsa900 @Gjbgghbhhjj : Że wasze wpisy ktoś plusuje, po trzydziestce czy czterdziestce jak w miarę wyglądasz gówniary same pchają się do łóżka. Prawdopodobnie to widzicie wokół siebie jak tacy kolesie wyrywają wasze rówieśniczki a was one olewają stąd takie przygłupie opinie. :)
  • Odpowiedz
@Pasterz30: bardzo brzydki jesteś, że Cię tak boli? Wiem, że ciężko to zrozumieć osobie wyglądającej przeciętnie lub poniżej przeciętnej, a wręcz się to może w głowie nie mieścić. Mi też 10 lat temu takie rzeczy wydawałyby się niemożliwe.
  • Odpowiedz
@Pasterz30: A i nie pisałem tego wywodu, że mam branie po to, żeby się chwalić na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Ten opis był wstępem do obserwacji, którą poczyniłem. Miał na celu dosadnie pokazać, jak różnie byłem traktowany i to nie ze względu na wiek, ale na wygląd. Jak już mówiłem, 10 lat temu jakbym usłyszał coś takiego od jakiejś osoby, to pewnie też bym ją wyśmiał. Sam byłem w szoku
  • Odpowiedz
to nie związki tylko sponsoring

@SzubiDubiDu: a to jest generalizacja. Oczywiście, część z nich to sponsoring, ale nie możesz powiedzieć tego o każdym. To że czegoś nie widzisz, nie oznacza że to nie istnieje. Mam Ci przypomnieć ile razy dyskutowaliśmy z typami, którzy negowali, że można jeździć "szybko i bezpiecznie"?

Owszem, niektóre latały za starymi dziadami, ale to takie z przede wszystkim daddy issues albo inaczej zwichrowaną psychiką.

@good_excuse
  • Odpowiedz
@wowo098 prosze Cie xD nigdy na ulicy takiej sytuacji nie widzialem zeby w ogole do kogokolwiek laski sie usmiechaly a mam kolegow chadow. Laski maja w dupie typow ktorych mijaja xD Co innego w jakims klubie. Chcesz tu rage baitowac przegrywow czy jaki jest cel tego typu zmyslonych historii?
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj: Do 27 - 28 roku życia byłem niewidzialny dla kobiet, po 32 roku życia naglę się odmieniło, nie pytam o dowód ale z wyglądu wygląda to na młode kobiety 22-25 lat.

Czy mentalnie im odjechałem? Nie wiem, ogólnie zawsze fizycznie mi się podobały kobiety z przedziału 38-46 lat i z takimi najlepiej mi się rozmawia. Z młodszymi nie mam większych problemów by porozmawiać nawet o ich życiu.
Nie wiem
  • Odpowiedz
Nawet nie pytam o źródło, ale skąd te rewelacje? Serio, no offence, ale jestem ciekawy jak to rozkminiłeś xD Nigdy tak o tym nie myślałem :D Dobra, hormony itd. Ale to się szybko wyrównuje, no błagam. To co, chcice je łapią ~30? Bo tak jest. Wtedy dopiero dojrzały? To kto dojrzał szybciej?

@MokryBatmann: z obserwacji z życia. Wielu wykopków, w tym kobiet, zauważyło to samo. Relacje chłop-kobieta to nie są
  • Odpowiedz
prosze Cie xD nigdy na ulicy takiej sytuacji nie widzialem zeby w ogole do kogokolwiek laski sie usmiechaly a mam kolegow chadow. Laski maja w dupie typow ktorych mijaja xD Co innego w jakims klubie. Chcesz tu rage baitowac przegrywow czy jaki jest cel tego typu zmyslonych historii?

@Pasterz30: też mam kumpli chadów i nie raz widziałem, jak się dobrze ubraliśmy latem / późną wiosną (zwłaszcza po treningu, gdy byliśmy
  • Odpowiedz
@corsa900: to nie byl klub, tylko bar. nie wierzylem jej, wygladala na starsza, ale nie prosilem o dowod, bo to lamerskie. ot chwile pogadalismy, pobrechtalismy sie, ze jestem tak stary, ze zaraz mnie zabierze smieciarka ( ͡° ͜ʖ ͡°) pogodalismy o jej planach na studia, zajawkach, o tym co planuje dalej, potem wymiana kontaktow i tyle. nie pisalem juz do niej pozniej, bo mi sie nie
  • Odpowiedz