Aktywne Wpisy

Bartekgkw +843
K---a co jak co, ale autostrady i te wszystkie MOPy i zjazdy w #polska to jest klasa
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
źródło: image_picker_6767F5EC-D85F-4C90-90B1-61D97DC471A4-45287-0000111E3901E778
Pobierz
NaczelnyWoody +125
- Bądź posłem Łukaszem Litewką.
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?

źródło: 1000063696
PobierzDla Was ten 30-40 latek, to zakolak z brzuchem piwnym tyrający w kołchozie, a w praktyce jest to również facet, który jest względnie młody, uprawiający sport, a jednocześnie już czegoś mógł się dorobić.
Ba! Nawet 20 letnia Karyna szukająca bankomatu poszuka faceta 30+,
@Yuri_Yslin: oj zdziwiłbyś się jaka jest dzisiejsza młodzież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@corsa900: moja partnerka jest 6 lat młodsza ode mnie, ale również jestem raczej w grupie o największej rozpiętości.
Małżeństw o różnicy 10+ nie znam nawet
Wszystko co powyżej, to raczej już tylko układ, a nie związek.
nie jestem dicaprio, by wyrwać 10-15 lat młodsza też (poza dziwnym układem z daddy issues).
@Coopshtyl: "Masa" w sensie 1 na 1000, do tego co najmniej lekko zaburzona, a ty na tej podstawie wyciągasz wnioski o ogóle, wszystko żeby sobie humor poprawić.
@corsa900: Ta, jasne. Raz, że to bzdura wciskana przez nauczycielki w podstawówce a dwa - że po 18 praktycznie już nie ma różnicy, bo one się zatrzymują na etapie 16 latki, po prostu uczą się to ukrywać.