Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

źródło: 1000063696
PobierzDla Was ten 30-40 latek, to zakolak z brzuchem piwnym tyrający w kołchozie, a w praktyce jest to również facet, który jest względnie młody, uprawiający sport, a jednocześnie już czegoś mógł się dorobić.
Ba! Nawet 20 letnia Karyna szukająca bankomatu poszuka faceta 30+,
Młoda dziewczyna w swoim prime ma ogromny wybór i decyduje się tylko na to co jej się autentycznie podoba.
No i bądźmy szczerzy, fascynacja starszymi to zdecydowanie męski f----z.
@Yuri_Yslin: oj zdziwiłbyś się jaka jest dzisiejsza młodzież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Facet mający tych 35 lat może jak najbardziej zainterosować sobą kobiety młodsze, w przedziale 25-30, ale nie te, które są przed lub ledwo po 20stce. Sam mam żonę młodszą o 5 lat i jest to prawie
@corsa900: moja partnerka jest 6 lat młodsza ode mnie, ale również jestem raczej w grupie o największej rozpiętości.
Małżeństw o różnicy 10+ nie znam nawet
Wszystko co powyżej, to raczej już tylko układ, a nie związek.
nie jestem dicaprio, by wyrwać 10-15 lat młodsza też (poza dziwnym układem z daddy issues).
@Coopshtyl: "Masa" w sensie 1 na 1000, do tego co najmniej lekko zaburzona, a ty na tej podstawie wyciągasz wnioski o ogóle, wszystko żeby sobie humor poprawić.
@corsa900: Ta, jasne. Raz, że to bzdura wciskana przez nauczycielki w podstawówce a dwa - że po 18 praktycznie już nie ma różnicy, bo one się zatrzymują na etapie 16 latki, po prostu uczą się to ukrywać.