Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Czy zdarza Wam się kiedyś doświadczać nagminnego „zaglądania do kieszeni” przez innych? Mam na myśli sytuacje, kiedy po odłożeniu jakiejś większej kwoty nagle bliskie osoby wchodzą w rolę „doradców finansowych” i zaczynają swoje kazania, na co powinieneś wydać swoje pieniądze, a na co nie.
Przykładowo planujesz przeznaczyć część oszczędności na fajny samochód albo nowy motocykl, a w odpowiedzi na swój pomysł słyszysz jedynie teksty typu: „to nie jest teraz twój priorytet”, „skup się na czymś innym”, "teraz musisz sobie kupić mieszkanie" (w szczególności są to rady od osób, które na swoje nieruchomości nie musiały przeznaczać ani grosza).
Często spotykacie się ze „zjawiskiem” narzucania sposobu życia i gospodarowania własnymi środkami ze strony innych? Pomijam już tutaj sens konkretnych celów życiowych, chodzi mi raczej o odczuwanie presji z zewnątrz, np. na mityczne "ustatkowanie się"
#przemyslenia #finanse #oszczedzanie #oszczednosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Kupujesz mieszkanie= wiekszy popyt= wartosc ich nieruchomosci tez wzrasta.
To jest w ich interesie zeby chetnych bylo duzo.