Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

https://dubz.link/c/c932d9
@mleko3-2procent: Pozazdrościć ojkofobii
@Glacial: To g---o wiesz, jak prawie każdy wykopek, bo jest legalna nawet w Polsce z odpowiednim pozwoleniem. xD
@Glacial: AR-15, szukaj
@niedorzecznybubr: pozwolenie xd, to nie pozwolenie tylko papier dzięki któremu udajesz że jesteś sportowcem xd. Powodzenia w otrzymaniu pozwolenia na b--ń do obrony osobistej xd, chyba że masz znajomych/rodzinę wysoko w urzędach czy służbach albo jesteś w c--j bogaty
@NaWykopWchodzeIronicznie: ta, bo w wojsku mają albo w służbach to jest legalna xd. odpowiednie pozwolenie to np miał komendant na granatnik twoją logiką. Nie dostaniesz takiego pozwolenia chyba że jak wyżej napisałem, jesteś milionerem i masz kontakty. Zwykły obywatel nie ma żadnych szans nawet żeby dostać pozwolenie na b--ń do ochrony osobistej, tylko