Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Przede wszystkim wtedy kobiety czekały na swoich mężów i wspierały ich w miarę swoich sił i możliwości. A mężczyźni mieli świadomość, że po piekle wojennym będą mogli wrócić do swoich rodzin, że warto o cokolwiek walczyć i nawet jeśli wojna zrobi ci z życia krater - to będziesz miał po co żyć i dostaniesz szansę na poskładanie życia do kupy.
Dzisiaj kobieta przy pierwszym wystrzale na granicy wypierdzieli na Zachód,
A tam gadanie, każdy na starość robi się stetryczały, swoje też przeżyli w trudnych czasach.
xD brałem z wykopu zdjęcie, gdzie było cokolwiek napisane o niepłaceniu za posiłek przez rózówego paskaxd
@Fala_Magnezu: akurat te stare baby powinny być usprawiedliwione. One serio miały ciężko, żyły w czasach mega biedy, kombinatorstwa itd. Ofc wspominają te czasy ok bo wchodzi tu mega nostalgia, sprawne ciało itd ale i tacy obecni 30latkowie również mają nostalgiczne ciągi do swojego dzieciństwa bo było fajnie, bez
@jagoslau: Ale harlekiny dla przegrywów. Zawsze znalazły się takie, które
To jest ukrianka mieszkająca w Polsce , ale propaganda nienawisci przeciw kobietom musi się kręcić , jeszcze tylko brakowało żeby napisał że na wschodzie to są wartościowe kobiety nie to co w Polsce (-‸ლ)
Niczego nie romantyzuję ani nie twierdzę że kobiety kiedyś były inne. To społeczeństwo było inne - kobieta która przyprawiła rogi mężowi będącemu na wojnie była jasno określana wywłoką i stygmatyzowana - to i
źródło: d33d47ff26aa55fda7fba0f8555a3ae8258768e54646cae23e45cb2a684b4086
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora