Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Większość osób mnie obrazi albo pomyśli, że to bait, ale piszę na poważnie.
Wiecie, jaki problem mają Polacy z podrywaniem dziewczyn - mówię o facetach, bo Polki też mają swoje, ale to osobny temat.
Nie potraficie podejść, boicie się, stresujecie, zanim dasz choćby komplement. Nie jesteście sobą i za bardzo analizujecie sytuację.
Przedstawię się krótko: jestem młodym facetem po 20-tce, interesuję się samorozwojem, ale równoważę to zabawą - rower i motocykl, workout, basen, podróże, czasami kluby. Mimo takiego trybu życia jestem wypoczęty, często nic nie robię i śpię długo.
Podróżując po świecie widziałem, jak faceci podrywają, a jak Polacy. Podrywałem dziewczyny w Madrycie, Barcelonie, Wenecji, a nawet w Neapolu (gdzie jest trudno). Dochodzę do wniosku, że Neapolitanki są trudniejsze i jeśli poderwiesz co drugą przeciętną Neapolitankę, poderwiesz prawie każdą ponadprzeciętną Polkę.
To robi się tak: dobre perfumy – nie oszczędzasz ani przy kupnie, ani przy psikaniu. Dobre ubranie - na co dzień luźno, ale na miasto w drogich markach, czasem podróbkach. Fryzura ogarnięta, luz, na co dzień tych rzeczy nie pilnuję używam zwykłego dezodorantu i jestem przeciętnie ubrany, ale jak idę na miasto to zawsze wyglądam jak najlepiej.
Podchodzisz, rozmawiasz, dajesz komplement, patrzysz w oczy, rozmawiasz o głupotach, dajesz sobie luz. Przed odejściem rzucasz żart, żeby się uśmiechnęła, odchodzisz i pytasz o kontakt, najlepiej od razu umawiając się na następny dzień. Lepiej dać za mało szacunku niż za dużo.
I jeszcze jedno: nie podchodź do pijanych dziewczyn i sam nie pij za dużo - nawalony poznasz tylko nawaloną, ja sam piję i palę rzadko, a jeśli już piję to rzadko się zdarza bym wypił więcej niż 2-3 piwa/drinki.
#tinder #zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem #blackpill #podroze #silownia #rozwojosobisty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1000012922
Pobierzźródło: temp_file58763599651453260
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: a nie wpadłeś na to że to z rybami jest cos nie tak a nie z wędkarzami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja też brałem numery i umawiałem się z różnymi azjatkami a od polek dostawałem jedynie skwaszoną minę pełną politowania.
Są biali i mówią po polsku?
Sami reprezentujecie ten sam pogląd, o który oskarżacie innych - dlaczego odpowiednik chada wśród kobiet nie jest mną zainteresowany, tylko gorsze jeśli
Podstawowa różnica:
My nie kłamiemy grubym czy brzydkim kobietom że liczy się wnętrze a one tak i piorą mózgi zwykłym Mirkom