@mirko_anonim: ja je biorę na kwanty. Opowiadam ile IONQ spadło w ostatnim miesiącu i one są pod wrażeniem, że nie sprzedałem. Wtedy jak skaczą po naganiaczu to wiedzą, że IONQ też tak skacze na każdym otwarciu. To jest tak zwane implied ru**ability
@mirko_anonim: ja ostatnio poderwałem 16-letnią julkę, bo takie kroczki drobne zacząłem robić (fachowo), i ona załapała że to są kroki z baciaty i jak u psa Pawłowa jej się skojarzyło baciata - słońce - hiszpani z akordeonem i tak śluzem dało, że jej trampki przepełniło i na podłodze zostawiała ślady sluzu jak ślimak xd i aż ekspedientka w tej żabce się wydarła na nią, to ja z-------m bułę tej babie
@mirko_anonim: tak to sobie może chad, ewentualnie chadlite pozwolić. Przegryw i failed normie dostanie ghosta, liścia w pysk, brutalną odmowę, wyśmianie, poszczucie psem, chłopakiem, przechodniami, policją.
elastyczny-mędrzec-42: @polllk Co IONQ? Polskie kwanty śmierdzą? Boisz się, że bez zagranicznego portfolio nie masz szans? Proponuję od razu wyrywać na inżyniera od tych komputerów.
Podróżując po świecie widziałem, jak faceci podrywają, a jak Polacy.
@mirko_anonim: a nie wpadłeś na to że to z rybami jest cos nie tak a nie z wędkarzami? ( ͡°͜ʖ͡°) Ja też brałem numery i umawiałem się z różnymi azjatkami a od polek dostawałem jedynie skwaszoną minę pełną politowania.
fachowy-twórca-48: @Mirek224 przeżywasz jakbyś nie wiedział, że jak do typa zagadałaby uśmiechnięta młoda Julcia to żeś***y się na złoto, ale gdy nie za ładna, starsza, grubsza i dzieciata to by było - ja nie wiem, wybrzydzanie, taka to nie, dlaczego nie mam dostępu do młodych pięknych i chętnych.
Sami reprezentujecie ten sam pogląd, o który oskarżacie innych - dlaczego odpowiednik chada wśród kobiet nie jest mną zainteresowany, tylko gorsze jeśli
źródło: 1000012922
Pobierzźródło: temp_file58763599651453260
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: a nie wpadłeś na to że to z rybami jest cos nie tak a nie z wędkarzami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja też brałem numery i umawiałem się z różnymi azjatkami a od polek dostawałem jedynie skwaszoną minę pełną politowania.
Są biali i mówią po polsku?
Sami reprezentujecie ten sam pogląd, o który oskarżacie innych - dlaczego odpowiednik chada wśród kobiet nie jest mną zainteresowany, tylko gorsze jeśli
Podstawowa różnica:
My nie kłamiemy grubym czy brzydkim kobietom że liczy się wnętrze a one tak i piorą mózgi zwykłym Mirkom