Wpis z mikrobloga

✨️ Jak Polacy podrywają dziewczyny?
Większość osób mnie obrazi albo pomyśli, że to bait, ale piszę na poważnie.
Wiecie, jaki problem mają Polacy z podrywaniem dziewczyn - mówię o facetach, bo Polki też mają swoje, ale to osobny temat.
Nie potraficie podejść, boicie się, stresujecie, zanim dasz choćby komplement. Nie jesteście sobą i za bardzo analizujecie sytuację.

Przedstawię się krótko: jestem młodym facetem po 20-tce, interesuję się samorozwojem, ale równoważę to zabawą - rower i motocykl, workout, basen, podróże, czasami kluby. Mimo takiego trybu życia jestem wypoczęty, często nic nie robię i śpię długo.

Podróżując po świecie widziałem, jak faceci podrywają, a jak Polacy. Podrywałem dziewczyny w Madrycie, Barcelonie, Wenecji, a nawet w Neapolu (gdzie jest trudno). Dochodzę do wniosku, że Neapolitanki są trudniejsze i jeśli poderwiesz co drugą przeciętną Neapolitankę, poderwiesz prawie każdą ponadprzeciętną Polkę.

To robi się tak: dobre perfumy – nie oszczędzasz ani przy kupnie, ani przy psikaniu. Dobre ubranie - na co dzień luźno, ale na miasto w drogich markach, czasem podróbkach. Fryzura ogarnięta, luz, na co dzień tych rzeczy nie pilnuję używam zwykłego dezodorantu i jestem przeciętnie ubrany, ale jak idę na miasto to zawsze wyglądam jak najlepiej.
Podchodzisz, rozmawiasz, dajesz komplement, patrzysz w oczy, rozmawiasz o głupotach, dajesz sobie luz. Przed odejściem rzucasz żart, żeby się uśmiechnęła, odchodzisz i pytasz o kontakt, najlepiej od razu umawiając się na następny dzień. Lepiej dać za mało szacunku niż za dużo.

I jeszcze jedno: nie podchodź do pijanych dziewczyn i sam nie pij za dużo - nawalony poznasz tylko nawaloną, ja sam piję i palę rzadko, a jeśli już piję to rzadko się zdarza bym wypił więcej niż 2-3 piwa/drinki.
#tinder #zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem #blackpill #podroze #silownia #rozwojosobisty

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja je biorę na kwanty. Opowiadam ile IONQ spadło w ostatnim miesiącu i one są pod wrażeniem, że nie sprzedałem. Wtedy jak skaczą po naganiaczu to wiedzą, że IONQ też tak skacze na każdym otwarciu. To jest tak zwane implied ru**ability
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja ostatnio poderwałem 16-letnią julkę, bo takie kroczki drobne zacząłem robić (fachowo), i ona załapała że to są kroki z baciaty i jak u psa Pawłowa jej się skojarzyło baciata - słońce - hiszpani z akordeonem i tak śluzem dało, że jej trampki przepełniło i na podłodze zostawiała ślady sluzu jak ślimak xd i aż ekspedientka w tej żabce się wydarła na nią, to ja z-------m bułę tej babie
  • Odpowiedz
Podróżując po świecie widziałem, jak faceci podrywają, a jak Polacy.

@mirko_anonim: a nie wpadłeś na to że to z rybami jest cos nie tak a nie z wędkarzami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja też brałem numery i umawiałem się z różnymi azjatkami a od polek dostawałem jedynie skwaszoną minę pełną politowania.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fachowy-twórca-48: @Mirek224 przeżywasz jakbyś nie wiedział, że jak do typa zagadałaby uśmiechnięta młoda Julcia to żeś***y się na złoto, ale gdy nie za ładna, starsza, grubsza i dzieciata to by było - ja nie wiem, wybrzydzanie, taka to nie, dlaczego nie mam dostępu do młodych pięknych i chętnych.

Sami reprezentujecie ten sam pogląd, o który oskarżacie innych - dlaczego odpowiednik chada wśród kobiet nie jest mną zainteresowany, tylko gorsze jeśli
  • Odpowiedz