Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas:
MONAZO.pl to rozbudowana platforma, na której znajdziesz przede wszystkim promocje bankowe – czyli specjalne oferty banków, w ramach których to one płacą Ci za założenie u nich konta, a nie odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obecnie dostaniesz np. nawet 900 zł za konto w Banku Millennium lub Motorolę Edge 50 Fusion i 300 zł w bonach za kartę kredytową Citi Simplicity.
Link do aktualnych promek bankowych: https://monazo.pl/promocje-bankowe/ – polecamy sprawdzić, jeśli planowałeś w najbliższym czasie otworzyć nowe konto, czy to osobiste, czy firmowe. U nas możesz ugrać więcej niż bezpośrednio na stronie banku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Konkurs trwa do najbliższej soboty (29.11) do 15:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w sobotę (29.11.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!
#pieniadze #finanse #oszczedzanie #android #motorola #smartfony #banki #bankowosc #p-------------e #zadarmo #okazje #zarabianiewinternecie #konkurs #konkursy #zarabianieonline #kasazpromocji #banki #santander #alior #mbank #revolut #allegro #aliorbank #finanseosobiste #reklama
źródło: promocje bankowe monazo
PobierzSmartfon Motorola Edge 50 Fusion + 300 zł w bonach za wyrobienie karty Citi Simplicity: https://monazo.pl/oferta/citi-simplicity-karta-kredytowa-motorola-edge-50-fusion-300-zl/
Do 900 zł premii za założenie darmowego konta w Banku Millennium: https://monazo.pl/oferta/900-zl-za-konto-osobiste-millennium-360/
Wydam na solidną szatkownice do kapusty na korbę,że tak powiem tego typu.
źródło: banknoty
PobierzKupiłbym sobie skarpetki z Batmanem, żeby przypominały mi kiedy na nie spojrzę, że też jestem samotnym nocnym bohaterem.
źródło: c9f4e0c86050dcec98c9efb9cac88abb8b1e51ddbe8310608b1d75b9b9f010fb
Pobierz