Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Bunch +641
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja zaczynałem w 1998 lub 1999 roku od modemu 56k i informacji ile impulsów mogę wykorzystać :) Oczywiście był to magiczny numer 0202122, a potem były czasy 6-minutowych impulsów. Było planowanie co zrobić i kiedy się rozłączyć, a teraz nikt już chyba nie zrozumie tych problemów. :)
Tak mnie natchnęło, bo trafiłem podczas spaceru na studzienkę TP :)
#internet #technologia #wspomnienia #nostalgia #kiedystobylo #gruparatowaniapoziomu
źródło: plyta
PobierzHasło: ppp
Tak samo, jakis rok temu dopiero sie zorientowalem. Teraz wiem, ze moge o tym mowic xD
@xyz_xyz: przecież to się dawało wyłączyć ten dźwięk...
@Radkovich: 115,2 kb/s
True story xD
https://wykop.pl/wpis/83703777/jak-wspominacie-poczatki-internetu-w-polsce-ja-zac/strona/4#289361143
Kazaa, różne wersje piosenek, filmy w rmvb o zaskakująco małym rozmiarze
Bo czasy modemu to łączenie ze stoperem na biurku żeby nie przekroczyć impulsów i w sumie zbytnio nie korzystałem bo drogo i tylko do ważnych spraw